Zendaya şöhretle baş etmek için ikinci bir kişiliğe büründüğünü açıkladı

Aktris, "O benim içime giren farklı bir varlık" dedi

(Reuters)

Zendaya, Beyoncé'nin ünlü Sasha Fierce'ına benzer bir alter egoya bürünmenin, ilgi odağı olan kariyerini yönetmesini sağladığını açıkladı.

Özel hayatını kusursuz bir şekilde gizli tutmasıyla tanınan 27 yaşındaki oyuncu ve model, kırmızı halı etkinlikleri için bir sahne personası benimsemenin o anların baskısının üstesinden gelmesini sağladığını paylaştı.

Zendaya, Vogue'a verdiği röportajda "O benim içime giren farklı bir varlık; kendi Sasha Fierce'ım" dedi.

O benim yerime geçip kırmızı halıda yürüyor.

2008'de, I Am... Sasha Fierce albümü öncesinde Beyoncé bu takma adı benimseyeceğini çünkü bunun onu ve gerçekte olduğu kişiyi koruduğunu söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakın arkadaşları tarafından "Z" diye bilinen Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two) yıldızı da bu düşünceleri yineleyerek fotoğrafları çekilirken farklı birine dönüştüğünü söyledi ve modanın bu kişiliğe bürünmesinde kilit rol oynadığını ekledi.

Çekimler ve kırmızı halı için giydiği kıyafetlere atıfta bulunurken, "Onun varlığına ikna olmak zorundayım" dedi.

Bu kadının var olduğunu ya da bu fantezinin var olduğuna ikna olmak zorundayım.

Z kuşağının gözdesi Euphoria'da canlandırdığı sorunlu Rue Bennett karakteriyle tanınan yıldız, hayranlarının onu eninde sonunda "sıkıcı" bulacağından korktuğunu ve bunun da kendisini yeniden keşfetmeye ittiğini söyledi.

'Aslında 14 yaşından beri seni takip ediyordum ama artık seninle ilgilenmiyorum çünkü sıkıcısın' denmesi ihtimali benim için her zaman devasa bir endişe kaynağı oldu.

Hayalinin "her zaman bir şeyler sunmasam ya da her zaman kendimi ortaya koymasam dahi her şeyin yok olacağından endişe etmemek" olduğunu söyledi.

Aktris ve yapımcı Zendaya, spor konulu yeni romantik komedi-drama Challengers'da başrolde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu filmde Zendaya, mağlubiyet serisindeki bir şampiyonla evli ve eski bir tenis oyuncusuyken koçluk yapmaya başlamış Tashi Duncan'ı canlandırıyor.

Bu rolü oynamak için sabırsızlandığını söyleyen Zendaya, "Genelde empati kurması daha kolay olan karakterleri canlandırıyorum" dedi. Ancak bu yeni karakteri için "Ben bile ondan biraz korktum" diye ekledi.

Challengers, 26 Nisan 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU