Billie Eilish ve Dua Lipa ödül töreninde tuhaf bir an yaşadı

Bir izleyici "Başkası adına utanma duygusu burada çok güçlü" diyor

(AP/AFP)

Billie Eilish'in 2024 Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde Dua Lipa'ya yanlışlıkla burun kıvırdığı tuhaf anın videoya yansımasıyla, "başkası adına utanan" hayranlar yerinden dibine girdi.

28 yaşındaki Arnavut asıllı Britanyalı pop yıldızı ve Ocean Eyes'la tanınan 22 yaşındaki şarkıcı, 14 Ocak'ta düzenlenen 29. Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ne Greta Gerwig'in yönettiği Barbie'nin onuruna katıldı. Lipa'nın Dance the Night adlı parçası En İyi Şarkı dalında aday gösterilirken, Eilish de What Was I Made For? şarkısıyla aynı kategoride yarıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkilinin ödül töreni sırasında aynı masada oturduğu anlaşılıyor. Etkinliğin bir noktasında Lipa ve Eilish diğer Hollywood yıldızlarıyla kaynaşıyordu. Kameralar daha sonra Levitating'le bilinen şarkıcıyı, Eilish'e doğru eğilirken ve görünüşe göre birlikte fotoğraf çektirmek için poz vermeye çalışırken yakaladı.

Lipa, Eilish'le sırt sırta poz vermeye çalışırken Eilish kameranın kendilerine doğru çevrildiğini fark etmemiş gibi görünüyordu. Bunun yerine Eilish imayı anlamayarak masalarına oturdu. Don't Start Now'la bilinen şarkıcı, kendisine yanlışlıkla burun kıvrılmasını atlatmak için sırtını dikleştirdi ve kendi kendine kıkırdadıktan sonra masadan yiyecek bir şeyler aldı.

Şahin gözlü hayranların bu tuhaf anı fark ederek etkileşimin videosunu X'te paylaşması uzun sürmedi. Video o zamandan beri platformda 6,5 milyon kez görüntülenirken hayranlar bu fiyaskoya tepkilerini paylaştı.

X'te bir kullanıcı viral videonun açıklamasına "HAHAHA zavallı Dua" yazdı.

Başka bir kişi de videoya şöyle yanıt verdi:

Başkası adına utanma duygusu burada çok güçlü.

 

 


Üçüncü bir kişi "Oha bu beni fiziken yerin dibine soktu" derken, bir başkası da şöyle yazdı:

Ünlü olamamamın bir başka nedeni... Utanç verici anlar kameraya yakalanıyor, binlerce kişi tarafından izleniyor ve sonsuza dek internette var oluyor.

 

 


Bu tuhaf ana rağmen iki şarkıcı Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde yine de fotoğraf çektirmeyi başardı. Etkinlikte gülücükler saçan ikili, Eilish'in sık sık birlikte çalıştığı abisi Finneas O'Connell'la bile poz verdi.

Lipa da Eilish de En İyi Şarkı ödülünü eve götüremese de I'm Just Ken'in kazanan ilan edilmesiyle Barbie yine de zafere ulaştı. Oyuncu Ryan Gosling'in ödüle verdiği beklenmedik tepki halihazirda çeşitli mimlerin ortaya çıkmasına yol açtı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU