Cristiano Ronaldo'dan Messi'ye: 15 yıldır bu sahneyi paylaşıyoruz, henüz birlikte bir yemek yemedik fakat yakında yiyeceğimizi umuyorum

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimine Cristiano Ronaldo'nun Lionel Messi hakkındaki açıklamaları damga vurdu. Ronaldo, Lionel Messi 15 yıldır aynı sahneyi paylaştıklarını dile getirerek iyi bir ilişkileri olduğunu söyledi

Fotoğraf: Twitter

Monaco'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen UEFA Şampiyonlar Ligi grup kura çekiminin ardından, Barcelona'dan Lionel Messi, Real Madrid'den Cristiano Ronaldo ve Liverpool'dan Virgil van Dijk'in aday gösterildiği ödül, sahibini buldu. 

Törende yan yana oturan futbolculardan Cristiano Ronaldo, Messi ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine şöyle konuştu:

Lionel Messi ile aynı sahneyi 15 yıldır paylaşıyoruz. Aynı iki oyuncu, aynı sahnede... Bu futbol tarihinde bir daha yaşanır mı bilmiyorum. İyi bir ilişkimiz var. Henüz birlikte bir yemek yemedik fakat yakında yiyeceğimizi umuyorum.

 

 

UEFA'ya üye 55 ülkeden gazetecilerin ve 2018-2019 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi gruplarındaki takımların başında yer alan 80 teknik direktörün katıldığı oylama sonrasında rakiplerini geride bırakan Virgil van Dijk, Avrupa'da 2018-2019 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU