Dua Lipa genç bir modelken kilosundan dolayı ayıplandığını açıkladı

Şarkıcı, "Yeterince iyi olmadığını hissetmenin kişinin dengesini ne kadar bozabileceğini biliyorum" diyor

(Reuters)

Dua Lipa şarkıcılık kariyerine başlamadan önce genç bir model olmanın nasıl bir şey olduğundan bahsetti.

Levitating'le tanınan şarkıcı 24 Ağustos'ta Vogue France'a verdiği röportajda modellik kariyerine nasıl başladığını anlattı. Modelliğe ilk başladığında kilo vermesi gerektiği söylendiğinin doğru olup olmadığı sorulan Lipa, bu haberin gerçekten doğru olduğunu teyit etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunu talep eden kişinin ismini açıklamayan Lipa, yayın kuruluşuna "Evet! O halimle harika hissediyordum. Değişmeyi istemek için hiçbir nedenim yoktu" dedi. Öte yandan bu deneyim yine de tipik ergenlik özgüvensizliklerini ve Lipa'nın kendisinden şüphe duymasını engellememiş.

Şarkıcı şöyle dedi:

Tabii ki kendime güvenmediğim, görünüşümü sorguladığım zamanlar oldu. Yeterince iyi olmadığını hissetmenin kişinin dengesini ne kadar bozabileceğini biliyorum.

Lipa henüz 16 yaşında modellik kariyerini kurmaya çalışırken bir yandan da fazladan para kazanmak için restoranlarda ve gece kulüplerinde çalışıyormuş. Şarkıcı, kariyerinin başlarında her şeye yetişmeye çalışmak ne kadar zor olsa da geriye dönüp baktığında bu deneyimden keyif aldığını söylüyor. Lipa, Vogue France'a, "Her şeyi gerçekten çılgın bir deneyim olarak yaşadım. Harika arkadaşlar edindim. Üstüne dans ettim ve dans etmeyi gerçekten severim" dedi.

One Kiss'le tanınan şarkıcı küçük bir kız çocuğu olduğundan beri dans etmeyi ne kadar sevdiğini de anlattı. Lipa şöyle dedi:

Performans sergilemeyi her zaman sevmişimdir. Oyun alanında dans etmeyi, şarkı söylemeyi, koreografi yapmayı. Küçükken 'Gerçek bir sahnede performans sergilemek inanılmaz olurdu' diye hayal kurardım.

Lipa tek başına dans edebilmesine rağmen ilk başta sadece ebeveynlerinden ibaret olsa bile bir seyirci kitlesi önünde performans sergilemenin daha heyecan verici olduğunu açıkladı. Şarkıcı, "Tek başıma dans edebiliyordum" dedi.

Ama ailem arkadaşlarını davet ettiğinde hemen performansa başlıyordum ve muhtemelen bu epey sinir bozucuydu çünkü 'Herkes bana baksın, gösteri başlamak üzere!' diye bağırarak içeri giriyordum.

Lipa bugünlerde, şöhrete kavuştuğundan beri daha içine kapanık olduğunu itiraf etti. Şarkıcı, "Birilerini akşam yemeğine davet ettiğimde ilgi odağı olmamaktan çok mutluyum çünkü ilgi odağı olmak işim haline geldi" diye açıkladı.

Kendini farklı "Dua" kişilikleri altında sınıflandıracak kadar ileri giden Lipa evinde sakin bir versiyonu, medyada ayrı bir versiyonu ve "sahnede her şeyini ortaya koyan" abartılı bir versiyonu olduğunu açıkladı.

En sevdiği "Dua"nın hangisi olduğuna gelince, Lipa hepsinin kendisine sunacak bir şeyleri olduğuna inanıyor. Şarkıcı, "Bu ikilik normal bir yaşam sürdürmemi sağlıyor" dedi.

İşle ilgili bir toplantım olduğunda 'Dua Lipa Müzik Kariyeri' moduna geçiyorum ama hemen ardından 'Kişisel Dua' modunda arkadaşlarımla buluşup geri kalan her şeyi bir kenara koyabiliyorum. Bu iki taraf ayaklarımın yere basmasını sağlıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU