The Walking Dead'in tüm hikayeleri sonunda birleşebilir

Daryl'dan Rick ve Michonne'a kadar yolları ayrılan tüm karakterler dönüp dolaşıp her şeyin başladığı noktaya dönebilir

54 yaşındaki Norman Reedus, dizinin sevilen karakteri Daryl'a hayat verirken, 49 yaşındaki Andrew Lincoln da Rick'i canlandırıyor (AMC) 

The Walking Dead Evreni tüm tartışmalara rağmen hızla en önemli korku dizisi serisi haline geliyor. Dizinin sona ermesinin ardından evren, sevilen karakterlere odaklanan birkaç spinoff'la genişliyor. 

Dead City'nin başarısının ardından dizinin hayranları, hikayenin devamında yaşanacak maceralar için heyecanlarını gizleyemiyor.

İzleyiciler merakla beklenen Rick ve Michonne spinoff'u The Walking Dead: The Ones Who Live için 2024 yılına kadar beklemek zorunda. 

Evren genişlese de hikayeler birleşebilir

O zamana kadar, Fear the Walking Dead 8. ve son sezonuyla sona erecek ve The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ilk sezonu 10 Eylül'de izleyiciyle buluşmuş olacak. 

Tüm bu diziler evreni genişletiyor olsa da ileride birleşebileceklerine dair işaretler de var.

The Walking Dead'in en iyi kararlarından biri, Daryl Dixon karakterinin çizgi romanda yer almamasına rağmen pilot bölümde yer almasıydı. Kısa sürede izleyicilerin en sevdiği karakterlerden biri haline gelen Daryl'ın hayranları, yeni dizi için gün sayıyor. 

Daryl ve Rick buluşabilecek mi?

Daryl, The Walking Dead'de son görüldüğünde, Rick'i aramak üzere Alexandria'dan ayrılıyordu. Bu son, yaklaşan Avrupa macerasına dair bir ipucuydu.

Daryl Dixon spinoff'unda, karakterin Fransa'ya nasıl geldiğini hatırlayamaması gibi büyük bir gizem de dahil olmak üzere bilinen birkaç husus var. 

Yaratıcılar dizinin diğerlerinden bağımsız olacağını vurgulamış olsa da evrendeki yapımlarla hiçbir bağlantısı olmaması olası değil. Daryl Dixon tek kişilik bir maceraya sürüklese bile, izleyiciler onun eninde sonunda evine dönmesini bekliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daryl'ın uzun süredir kayıp arkadaşı Rick'le yeniden bir araya gelmediğini görmek de izleyiciler için büyük bir hayal kırıklığı olabilir.

İzleyiciler The Ones Who Live için bir süre bekleyecek ancak bu, diğer dizilerle bağlantı kurması en muhtemel spinoff.

Daryl Dixon dizisi, karakterin Rick'i arayışının ardından başladığı için Daryl'ın bu spinoff'ta yeniden ortaya çıkması mümkün. 

Morgan Jones da en son Fear the Walking Dead'de Rick'i ararken görülmüştü, bu da hikayeyle bağlantılı olabilir. 

Zaman atlaması kesişmeyi zorlaştırıyor

Zaman atlaması nedeniyle Dead City'nin Rick ve Michonne spinoff'uyla bağlantısı olmayabilir ancak karakterler her iki hikayede de yeniden bir araya gelebilir.

Lennie Jame, Fear The Walking Dead'in sezon ortası finalinde Morgan Jones olarak son kez görülmüştü. Kızı Mo'yla birlikte seyahat eden Morgan, niyetinin Rick'i bulmak olduğunu açıkça belirtmişti. 

Morgan ve Rick'in hikayeleri birkaç kez birleşmiş ve bu da yollarının kesişmeye mahkum olduğunu açıkça ortaya koymuştu. Sezon 8'in başındaki zaman atlamasından sonra, Fear The Walking Dead nihayet The Walking Dead'i yakaladı ve bu da birleşmeyi daha olası hale getirdi.

Hayranlar sabırsızlanıyor

Ana karakter Rick Grimes uzun yıllar ortadan kaybolduktan sonra, hayranları onun korumaya yemin ettiği ailesiyle yeniden bir araya geldiğini görmek istiyor. 

Spinoff'lar izleyicinin ilgisini canlı tutmak için cazip bir yol olsa da dizinin hayranları bu hikayelerin birleştiğini görmek için sabırsızlanıyor. 


Independent Türkçe, CBR.com, Undead Walking

DAHA FAZLA HABER OKU