28 yaşındaki model, Leonardo DiCaprio'yla aşk dedikodularına açıklık getirdi

Neelam Gill, Sardinya'daki Porto Cervo'da bir yatta, üstsüz haldeki DiCaprio'nun yanında görülmüştü

Leonardo diCaprio'nun ,sevgililerini 25 yaşına geldiklerinde terk ettiği ileri sürülmüştü (AP/Instagram)

Britanyalı model Neelam Gill, 28 Temmuz'da birlikte görüntülendiği Leonardo DiCaprio'yla kendisi hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

28 yaşındaki model, Sardinya'daki Porto Cervo'da bir yatta üstsüz haldeki DiCaprio'nun yanında tanga bikini giyerken görülmüştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğraflar flört spekülasyonlarına yol açarken, Gill bu düşüncenin insanların zihninde uzun süre kalmasına izin vermedi. Fotoğrafların sızdırılması sonrası Instagram hikayesi üzerinden olayı açıklığa kavuşturdu.

Gill, "Söylentileri açıklığa kavuşturmak için... Ben, Leonardo DiCaprio'nun 'yeni aşkı' değilim" diye yazdı. 

Aslında yakın arkadaşıyla ciddi bir ilişkim var ve bu aylardır sürüyor. Aynı çevrede görüntülenmemizin tek nedeni sevgilimle orada bulunmuş olmam. Umarım bu, tüm yanlış haberlere açıklık getirir.

Bu, Para Avcısı'nın (Wolf of Wall Street) başrol oyuncusunun bir süpermodelle ilk ilişkilendirilişi değil. DiCaprio daha önce Gisele Bündchen, Nina Agdal, Camila Morrone ve Bar Refaeli'yle çıkmıştı. Oscar Ödüllü aktörün Gill'den önce de model Gigi Hadid'le görüştüğü söyleniyordu. Ünlü isimler, 4 Temmuz hafta sonunda Hamptons'da sarılırken görülmüştü.

People'a konuşan bir kaynak, "Farklı gruplardaydılar ama iki gece boyunca birlikte eğlendiler. Flört ediyorlardı ve Gigi mutlu görünüyordu" dedi.

Kaynak, "Birbirleriyle görüştükleri çok açık. Belki bağlılıkları yok ama kesinlikle çıkıyorlar" diye ekledi. 

Bu her zaman gayet öngörülebilir bir şey: Partilere önce Leo geliyor, sonra da Gigi. Oyun gibi.

Ancak her iki yıldızın da yakın bir sırdaşı geçen hafta ET Online'a konuşurken ilişkilerinin "arkadaşça" olduğunu teyit etti.

İkilinin dostu, "Gigi ve Leo'nun ilişkisi dostane, flörtöz ve gösterişsiz" dedi. 

Birbirlerini mümkün olduğunda görüyorlar ve her ikisi için de uygun olduğunda takılmak için çaba sarf ediyorlar ancak Gigi, esas olarak kızına ve işine öncelik veriyor.

People'ın haberine göre, DiCaprio ve Gill denizde zaman geçirmeden önce, Hadid ve film yıldızının ailesiyle birlikte Londra'da bir restoranda görülmüştü.
 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU