Matt Damon, Scarlett Johansson'la öpüşmesini anlattı: "Felaketti"

Damon, "Bunun benim için ne kadar berbat olduğunu hayal edebiliyor musunuz?" diyor

Cameron Crowe'un yönettiği film 120 milyon hasılat yapmıştı (20th Century Studios)

Matt Damon, umduğundan daha tatsız bir deneyime dönüşen bir sahnede Scarlett Johansson'ı öpmek zorunda kaldığını anlattı.

52 yaşındaki aktör, eşinin ölümünün ardından harap durumdaki bir hayvanat bahçesini satın alan bir adam hakkındaki 2011 yapımı komedi filmi Düşler Bahçesi'nde (We Bought A Zoo) Johansson'la beraber rol almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Damon bu itirafı LadBible'da, Oppenheimer'daki rol arkadaşı Emily Blunt'la birlikte bir ifadeye katılıp katılmadıklarını söylemeleri gereken oyun sırasında yaptı.

Rol arkadaşlarını öpme konusu, oyunculara "Birinin nefesi kokuyorsa bunu ona söylemelisin" ifadesi yöneltildiğinde gündeme geldi.

Her iki oyuncu da bu ifadeyle hemfikirdi ve birine ağzının koktuğunu söylemek yerine sakız isteyip istemediğini sorduklarını açıkladı.

Damon daha sonra Johansson'ı Düşler Bahçesi'nin çekimlerinde öptüğünü anlatarak, aktrisi öpmek zorunda kalmanın "felaket" olduğu şakasını yaptı. 

Oyuncu, "Bunun benim için ne kadar berbat olduğunu hayal edebiliyor musunuz?" dedi.

Öğle yemeğine gitmiştik ve ikimiz de çekimlerin bittiğini düşünüyorduk. Öğle yemeğinde soğanlı bir sandviç yemişti ve içeri girdiğinde Cameron Crowe kamerayı kurmuştu. Öpücüğün çok yakın çekimiydi ve Johansson 'Lanet olsun, tam olarak daha şimdi soğanlı bir sandviç yedim!' dedi.

Damon, sahnenin geri kalanı boyunca soğan kokan nefesi yüzünden Johansson'la dalga geçtiğini söyledi.

Can Dostum'un (Good Will Hunting) oyuncusunun son rolü, Christopher Nolan'ın biyografik filmi Oppenheimer'da Manhattan Projesi direktörü Teğmen Leslie Groves Jr. oldu. Filmde, "atom bombasının babası" rolünü Cillian Murphy oynuyor.

Damon, filmin oyuncu kadrosuyla kısa süre önce verdiği röportajda, çift terapisi sırasında eşine verdiği sözden bahsetti.

Aktör, Entertainment Weekly için yapılan söyleşide meslektaşlarına "Bu kulağa uydurma gibi gelecek ama aslında gerçek" dedi.

Damon, "Bunu, özele fazla girmek istemiyorum ama, oyunculuğa ara vermek hakkında eşimle kapsamlı bir pazarlık yapmıştım. Yıldızlararası'nda (Interstellar) oynamıştım ve sonra Chris beni birkaç filmliğine rafa kaldırmıştı. Bu yüzden rotasyonda değildim" diyerek, oyuncularla tekrar tekrar çalışmaktan hoşlandığı bilinen yönetmenle ilgili espri yaptı.

Damon, "Ama esasen çift terapisinde pazarlık yapmıştım, bu gerçek bir olay, ara vermemde tek şerh Chris Nolan'ın aramasıydı" dedi.

Bu, onun bir şey üzerinde çalışıp çalışmadığını bilmeden oldu, çünkü size asla söylemez. Durup dururken sizi arar. İşte bu da evimde böyle bir andı.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU