Şimdi de soyunma odası: "The Idol'daki en utanç verici seks sahnesi"

"Üçüncü bölümde soyunma odasındaki o sahne neydi öyle, iki kukla sevişiyor gibiydi"

Dizinin yaratıcılarından The Weeknd, canlandırdığı karakterin tepki almasının ardından "Görünüşü, kıyafetleri, saçı... Hepsini bilerek yaptık. Adam tam bir dangalak" açıklamasını yapmıştı (HBO)

Tartışmalı dizi The Idol, her hafta yayımlanan bölümünden sonra daha da tepki çekiyor. 

Müzisyen The Weeknd, Euphoria'nın yönetmeni Sam Levinson ve Reza Fahim tarafından yaratılan ve çok eleştirilen HBO dizisi, pazar gecesi ekranlara gelen üçüncü bölümünün ardından internette tepkiyle karşılaşmaya devam etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daybreak (Tanvakti) adı verilen bölümde, başroldeki Lily-Rose Depp'in karakteri Jocelyn ve ürkütücü gece kulüp sahibi Tedros'u canlandıran The Weeknd, gittikleri lüks Valentino mağazasının soyunma odasında seks yapmaya başlıyor.

Ancak, bir hayli gürültülü geçen ilişkilerinin ortasında Depp çıkıp gidiyor ve The Weeknd'in karakterini "işi kendi başına bitirmek zorunda bırakıyor".

"The Idol setindeki herhangi biri hiç seks yaptı mı?"

Bu abartılı sahne, zaten diziye şüpheyle yaklaşan pek çok izleyiciyi hazırlıksız yakaladı. Neye uğradığını şaşıran HBO izleyicileri, şoke edici seks sahnesiyle ilgili görüşmlerini dile getirmek için sosyal medyaya yöneldi.

Bir kullanıcı "Soyunma odası seks sahnesinin sanırım komik olması gerekiyordu ama şu ana kadarki en utanç verici sahne" diye tweet attı: 

Sonra Tredros tek başına yüksek sesle mastürbasyon yapıyor? Bu bölüm de ne böyle?

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı, isyan ederek kendine neden bu diziyi izlediğini sordu:

Neden The Idol'ı izliyorum? Çok kötü... Ughhh neden Valentino mağazasında sevişiyorlar?

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı dizinin tamamındaki cinsel içerikli sahnelerin gerçeğe yakın olmamasından yakındı:

The Weeknd hiç seks yaptı mı? The Idol setindeki HERHANGİ BİRİ hiç seks yaptı mı? Üçüncü bölümde soyunma odasındaki o sahne neydi öyle, iki kukla sevişiyor gibiydi.

Üçüncü bir kişi ise "The Idol'ın son bölümünden sonra Valentino'nun yatırımcılarının aklından neler geçtiğini hayal bile edemiyorum" dedi.

İkinci sezon için "kapı açık"

Dizinin kaba esprileri, Lily-Rose Depp'in sürekli çıplak olması ve The Weeknd'ın "komik derecede kötü" oyunculuğu, The Idol'ın izleyici sayısında keskin bir düşüşe yol açmış gibi görünüyor.

Variety'nin haberine göre, "tecavüz fantezisi" suçlamalarıyla bombardımana tutulan dizi, prömiyeriyle ikinci bölümü arasında 100 binden fazla izleyici kaybetti.

Page Six'e konuşan kaynaklar The Idol'ın "hiçbir zaman uzun soluklu bir dizi olmayacağını" belirtirken, HBO'nun içinden isimler olası bir ikinci sezon için "kapının kesinlikle hâlâ açık olduğunu" söylüyor.


Independent Türkçe, Page Six, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU