Pink, 35 bin kişiye eşini şikayet etti

"Evlilik danışmanlarının öğrettiği şey bu: Vicdan azabı, pişmanlık, çözüm"

Gerçek adı Alecia Beth Moore Hart olan şarkıcının 2001'de yayımladığı albümü Missundaztood, 13 milyondan fazla satmıştı (Reuters)

Ünlü şarkıcı Pink, önceki gün Summer Carnival Dünya Turnesi'nin Britanya ayağını Bolton'da başlatırken hayranlarına dürüst bir açıklamada bulundu. 43 yaşındaki şarkıcı, 17 yıldır evli olduğu motokrosçu Carey Hart'la evlilik danışmanlığı aldıklarını açıkladı. 

"Vicdan azabı, pişmanlık, çözüm"

Ünlü şarkıcı kendisini izlemeye gelen 35 bin hayranına şöyle dedi: 

Evlilik danışmanlarının öğrettiği şey bu: Vicdan azabı, pişmanlık, çözüm.

Pink ardından gülümseyerek, "Buna yarın başlayacağım" dedi.

RTS1KMTD.jpg
Pink, Carey Hart'ın 2005'teki bir yarışı sırasında pankart açmış ve motosiklet yarışçısına evlilik teklifinde bulunmuştu (Reuters)


2001'de flört etmeye başlayan Pink ve 47 yaşındaki Hart'ın ilişkisi, birçok kez sona erme noktasına yaklaşmıştı. 2006'da evlenen çift, iki yıl sonra ayrılmış ancak sonra yeniden bir araya gelme kararı almıştı. 

Pink, People'a evliliğiyle ilgili yaptığı açıklamada eşinden "daha az şey beklemeyi" öğrenmesi gerektiğini söylemişti.

Kızıyla birlikte sahne aldı

Ünlü şarkıcının 12 yaşındaki kızı Willow Hart, rock yıldızı annesine Britanya turnesinin açılış gecesinde sahnede eşlik etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'li şarkıcı ve kızı, Bolton'daki özel performans için 2021'de birlikte yayınladıkları Cover Me In Sunshine adlı şarkıyı düet olarak seslendirdi.

Kısa süre önce 21. yüzyılda Britanya'da şarkıları en çok çalınan kadın sanatçı olduğunu öğrenen 43 yaşındaki şarkıcı, Manchester'ın kuzeyinde bulunan Bolton Üniversitesi Stadyumu'ndaki kapalı gişe konseri için sahneye çıktığında yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. 

Grammy ödüllü şarkıcı, konserlerinde yaptığı akrobatik hareketler ve sahne şovlarıyla ünlü. Pink'in konserde seslendirdiği parçalar arasında So What, Runaway, Kids In Love, Who Knew, Get The Party Started ve Just Like A Pill gibi şarkılar yer aldı.


Independent Türkçe, Daily Mail, The Sun
 

DAHA FAZLA HABER OKU