Messi'nin adı yetti: Inter Miami'nin bilet fiyatları fırladı

Bilet ücretleri 10 katına çıktı

Lionel Messi, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin'le şampiyonluğa ulaştı (Reuters)

Futbolun yaşayan efsanesi Lionel Messi, ABD Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olacağını söyledikten sonra bilet fiyatları fırladı.

Arjantinli yıldızın ilk maçına Leagues Cup'ta Meksika takımı Cruz Azul'a karşı çıkabileceği düşünülüyor. Bilet satış sitesi VividSeats, bu maçın ortalama bilet fiyatlarının yüzde 922 artışla 120 dolardan 1248 dolara çıktığını bildirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New York Red Bulls ve Inter Miami arasında 25 Ağustos'ta oynanacak müsabakanın bilet fiyatları da 99 dolardan 983 dolara ulaştı. Bu yüzde 883'lük bir artışa tekabul ediyor.

Inter Miami'nin 3 Eylül'de deplasmanda konuk olacağı Los Angeles FC maçının 150 dolarlık biletleri de yüzde 400'lük artışla 785 dolar oldu.

CNN International, Messi'nin resmi imzayı atmadığını ve Arjantinli efsanenin ilk maçının henüz duyurulmadığını hatırlatarak bu biletleri satın almanın riskli olduğunu yazdı. 

TickPick Marka Yöneticisi Kyle Zorn, Reuters'a şöyle konuştu:

Messi'nin Inter Miami'ye katılabileceği söylendiğinde kulübün bilet fiyatlarında neredeyse ani bir artış meydana geldi… Inter Miami deplasmanda her oynadığında bilet fiyatlarının rekor kırdığını göreceğiz.

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den ayrılan Messi hakkında Inter Miami'nin yanı sıra başka söylentiler de vardı. 35 yaşındaki futbolcunun eski kulübü Barcelona'ya veya Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'e gidebileceği konuşuluyordu. Ancak Messi iki gün önce kariyerini Inter Miami'de sürdüreceğini duyurmuştu.

 

Independent Türkçe, CNN International, Reuters

DAHA FAZLA HABER OKU