Yeni dizisinin onu "mahvettiğini" söyleyen Tom Holland oyunculuğa ara verdi

Örümcek Adam serisinin yıldızı, serinin 4. filminde geri dönüp dönmeyeceğini açıkladı

10 bölümlük bir mini dizide Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Jason Isaacs, Christopher Abbott ve Thomas Sadoski de rol alıyor (Apple TV+)

Tom Holland başrolünü oynadığı ve yapımcılığını üstlendiği yeni psikolojik-gerilim dizisi The Crowded Room hakkında Extra!'dan Terri Seymour'a konuştu. 27 yaşındaki oyuncu, onu projeye çeken şeyin ne olduğunu anlattı, travma ve akıl sağlığıyla ilgili temaları keşfetmekle ilgili konuştu.

Holland, diziyi çekerken çok zorlandığını ve yeniden şarj olup iyileşmek için oyunculuğa bir yıl ara vermeye karar verdiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Örümcek Adam'ın yıldızı, 1979'da bir silahlı saldırıya karıştığı için tutuklanan Danny Sullivan adlı sorunlu bir genci canlandırıyor. Holland, olayın aslını ortaya çıkarmak için birlikte çalıştığı Rya Goodman'ı canlandıran Amanda Seyfried ve annesi rolündeki Emmy Rossum'la birlikte başrollerde yer alıyor

Holland, "Bu karakteri oynama fikri beni gerçekten çok korkuttu ve benim için bu gerçekten iyi bir şey" dedi.

Dizinin başrolünde yer alan Holland, kariyerinde ilk kez yapımcılığa da soyundu. 

Kesinlikle zor bir dönemdi. Daha önce kesinlikle hiç deneyimlemediğim bazı duyguları keşfediyorduk. Bunun da ötesinde, herhangi bir film setinde yaşanan günlük sorunlarla uğraşan bir yapımcı olmak ekstra bir baskı yarattı.

"Gerçekten keyif aldım, yapımcı olmanın öğrenme eğrisini sevdim. Zor işlere yabancı değilim" diyen Holland, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ama yine de dizi beni gerçekten mahvetti. Şimdi bir yıl ara veriyorum ve bu da dizinin bu kadar zor olmasının bir sonucu.

Holland'ın The Crowded Room'da yaşadığı yorgunluk ve senaristlerin devam eden grevi, olası bir yeni Örümcek Adam filmini daha da ileriye itti.

Yapımcı Amy Pascal mayısta Variety'ye yaptığı açıklamada, "Başka bir film yapacak mıyız? Elbette yapacağız" demiş ve eklemişti:

Süreç içindeyiz ama yazarlar grevde, grev sırasında kimse çalışmıyor. Hepimiz destekçiyiz ve ne zaman kendilerini toparlarlarsa o zaman başlayacağız.

Holland da Pascal'ın görüşlerini destekledi:

Yakın zamanda olacağını sanmıyorum ama kesinlikle ihtimal var.


Independent Türkçe, Insider, Extra!    
 

DAHA FAZLA HABER OKU