Heidi Klum kızına karşı: Süpermodel ve kızı birbirine rakip oldu

Alman model daha önce de kızıyla birlikte iç çamaşırı reklamında yer almıştı

Leni'nin biyolojik babası Klum'un eski sevgilisi Flavio Briatore ancak Seal 2009'da Leni'yi evlat edinmişti (Instagram / Super Magazine)

Heidi Klum ve kızı Leni, Super Magazine'in rakip kapaklarında yer aldı.

50. yaş gününü 1 Haziran'da kutlayan Alman model Heidi Klum, siyah beyaz fotoğrafıyla derginin kapağını süsledi.

Kapak fotoğrafı için uzun ipek eldivenler takarak tüylü bir şalla örtünen Klum'un gelecek vaat eden model kızı Leni de, farklı bir kapak için pembeler içerisindeydi.

Modellerin fotoğraflarını, derginin Singapurlu kurucusu ve film yapımcısı Leslie Kee çekti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Klum'un 60 yaşındaki müzisyen eski eşi Seal'dan 19 yaşındaki Leni, 17 yaşındaki Henry, 16 yaşındaki Johan ve 13 yaşındaki Lou olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor. 

Leni, Heidi Klum'un 4 çocuğunun en büyüğü ve şimdiye kadar modellik kariyerinde annesinin adımlarını takip eden tek isim.

Heidi Klum, daha önce kızı Leni'yle birlikte bir iç çamaşırı çekimi yapmıştı. Süpermodel, İtalyan iç çamaşırı markası Intimissimi'yle yürüttükleri kampanyanın bir parçası olarak o dönemde 18 yaşında olan kızıyla birlikte fotoğraf çekimine katılmıştı. 

heidi.jpg
Intimissimi’nin Sonbahar/Kış 2022 kampanyasında boy gösteren anne-kız, Aralık 2020’de de Vogue'un kapağı için ortak bir çekimde yer almıştı (Super Magazine)


50 yaşındaki model, çekimden bazı fotoğrafları Instagram'dan paylaşmış ve fotoğrafın altına hayranlarına bir mesaj göndererek şunları yazmışltı: 

Beni ve @leniklum'u Almanya'nın dört bir yanındaki reklam panolarında görürseniz bizi etiketleyin ve en beğendiklerimizi hikayelerimizde paylaşalım!

Klum, bu paylaşımın altına yorum yapılmasını istememiş ve fotoğradı yorumlara kapatmıştı. 

Leni kampanyadan bir fotoğrafı hesabında paylaştığında takipçileri eleştirilerini sıralamış ve anne-kızı bu şekilde görmenin tuhaf olduğunu ifade etmişlerdi.


Independent Türkçe, Daily Mail, PageSix

DAHA FAZLA HABER OKU