Thor'un yıldızı, 8 yaşındaki çocukların bile filmi eleştirdiğini açıkladı

"Buna hem içim sızlıyor hem de gülüyorum"

Chris Hemsworth, 2010'dan beri kendisi gibi oyuncu Elsa Pataky'yle evli (Marvel Studios)

Marvel'ın Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder) dünya çapında 760 milyon dolar gişe hasılatı elde etti ancak pek çok Marvel hayranı, yazar-yönetmen Taika Waititi'nin saçma bulunan mizahı ve sevimsiz görsel efektleri nedeniyle filmden soğudu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Thor'un kendisi Chris Hemsworth de, 4. film etrafındaki olumsuzlukların farkında ve hatta GQ'ya verdiği röportajda filmin "saçma sapan" olduğunu düşündüğünü söyledi.

İnsanların sinemaya gitmesini sağlayan bir filmin parçası olduğu için minnettar olduğunu söyleyen Hemsworth film hakkında, "Bence çok fazla eğlendik. Çok aptalca oldu" dedi ve ekledi:

Bunun merkezinde olmak ve gerçek bir perspektife sahip olmak her zaman zordur... Süreci seviyorum, her zaman bir yolculuk gibi. Ama insanların nasıl tepki vereceğini bilemiyorsunuz.

Hemsworth kendisini en çok eleştirenlerin oğlunun arkadaşları olduğunu söyledi: 

8 yaşında bir grup çocuk filmimi eleştiriyor. Bana 'Filmin çok fazla mizah içerdiğini düşündük, aksiyon güzeldi ama VFX o kadar iyi değildi' dediler. Buna hem içim sızlıyor hem de gülüyorum.

Aktörün şu anda başka bir Marvel filmi için sözleşmesi bulunmuyor. Hemsworth, gerçekten de "bir süre başka şeyler" yapmak istediğini ama yaratıcılık açısından zengin bir fırsat olursa geri döneceğini söyledi.

"Birlikte çalışamayacağım iki kahramanım var"

Hemsworth ayrıca Martin Scorsese ve Quentin Tarantino gibi üst düzey film yapımcıları tarafından Marvel'a yapılan eleştirilere de değindi. 

Bunu duyduğumda çok üzüldüm. Birlikte çalışamayacağım iki kahramanım var. Sanırım benim hayranım değiller.

Chris Hemsworth, genetik olarak Alzheimer'a yatkın olduğunu keşfettikten sonra kendi ölümlülüğüyle hesaplaştığını da anlattı. 39 yaşındaki Avustralyalı aktör kısa bir süre önce büyükbabasını Alzheimer'dan kaybetti. 

Ölünce nasıl hatırlanmak istediğini anlattı

Ünlü aktör, GQ'ya "gitme vakti geldiğinde" nasıl hatırlanmak istediği konusunda samimi açıklamalarda bulundu. 

Hemsworth, dedesi Martin'in cenazesinde insanların ondan sevgiyle bahsettiğini duyunca duygulandığını ve öldüğünde aynı şeyin kendisi için de olmasını umduğunu söyledi.

Amcam özellikle 'iyi bir adam olarak hatırlanacak' dedi. Bu, kendi hayatım hakkında düşünmemi sağladı. Ve bu kariyer ya da başka bir şeyle ilgili değildi. İyi, nazik ve değerli bir şeyler katmış biri olarak hatırlanmakla ilgiliydi.

Hemsworth'ün yeni filmi Extraction 2, 16 Haziran'da Netflix'te yayımlanacak.


Independent Türkçe, Variety, GQ

DAHA FAZLA HABER OKU