How I Met Your Mother'ın yıldızı, dizi zirvedeyken çok mutsuz olduğunu itiraf etti

Ünlü oyuncu, 9 sezonluk sitcom 2014'te sona erdiğinde sarsıldığını ve varoluşsal bir krize girdiğini söyledi

 Segel, son olarak Charlie McDowell'ın yönettiği suç filmi Düşeş'te (Windfall) Lily Collins ve Jesse Plemons'la birlikte rol almıştı (CBS)

How I Met Your Mother'ın yıldızı Jason Segel, dizinin başarısına rağmen kendisini tatmin olmaktan çok uzak hissettiğini itiraf etti.

CBS'in uzun soluklu sitcom'unda Marshall Eriksen'ı canlandıran Segel, televizyon ve sinemadaki başarısına rağmen yaratıcı özgürlüğünden yoksun olduğunu hissettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şu sıralar Apple TV+ dizisi Shrinking'de rol alan Segel, Hollywood Reporter'ın düzenlediği ve komedi oyuncularının katıldığı yuvarlak masa toplantısında, dizinin sonlarına doğru "gerçekten mutsuz" olduğunu açıkladı.

Segel, "How I Met Your Mother'ın son birkaç yılında, hayatımda ve kariyerimde hem filmlerde hem de televizyonda işlerin yolunda gittiği bir dönem vardı ve herkes bana ne kadar iyi gittiğini söylüyordu ama ben gerçekten mutsuzdum" dedi. 

Ve sonra şöyle bir şeyle boğuşmak zorunda kaldım: Neden? Bu denklemde yanlış olan ne? Çünkü kendimi başarmış gibi hissetmeliydim.

Segel, How I Met Your Mother'ın son yıllarında The Muppets, Uzatmalı Nişanlım (The Five-Year Engagement) ve Eyvah Yaş 40 (This Is 40) gibi filmlerde başrol oynamıştı. 

Segel, dizi 9 sezonun ardından 2014'te sona erdiğinde sarsıldığını açıklamıştı. Ünlü aktör, Mayıs 2023'te Vanity Fair'e bu duyguyu "varoluşsal bir kriz" olarak tanımlamıştı.

How I Met Your Mother bittikten sonra bir sonraki adımda ne yapmak istediğimi bilmiyordum. Drama yapmak için yeterince iyi olup olmadığımı gerçekten merak ediyordum.

Segel, uzun soluklu dizi sona erdiğinde, 5 yıl gibi uzun bir süreyi işle olan ilişkisini anlamaya çalışarak geçirdiğini söyledi.


Independent Türkçe, Insider, People

DAHA FAZLA HABER OKU