Harrison Ford: Daha başarısız olsam daha iyi bir baba olurdum

Indiana Jones yıldızının 5 çocuğu var

Harrison Ford, 19 Mayıs 2023'te 76. Cannes Film Festivali'nde aldığı onursal Altın Palmiye Ödülü'yle poz veriyor (Reuters)

Harrison Ford, başarılı Hollywood kariyerinin baba rolünü nasıl etkilediği hakkında samimi konuştu.

80 yaşındaki Indiana Jones yıldızı, Esquire'ın 31 Mayıs'ta yayımlanan yeni kapak hikayesinde ebeveynliğe dair bazı pişmanlıklarını açıkladı. Ailesi hakkında konuşan Ford, "daha başarısız" bir kariyere sahip olsaydı "muhtemelen daha iyi bir ebeveyn" olacağını kabul etti.

Yıldız Savaşları (Star Wars) oyuncusu, "Size şunu söyleyebilirim. Daha başarısız olsaydım muhtemelen daha iyi bir ebeveyn olurdum" dedi. Ford, "Ne mal olduğumu biliyorum" dediği şubattaki viral Hollywood Reporter röportajına atıfta bulunarak sözlerini sürdürdü.

Ünlü aktör, "Kusurlarımı ve başarısızlıklarımı kabul ediyorum... bunları kabullenmiyorum, bunlara sahibim" diye devam etti.

Kesinlikle ne kadar yerinizde durursanız o kadar iyi bir ebeveyn olursunuz ve ben hayatımın çoğunda şehrin dışındaydım, aşırı kibirliydim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harrison Ford, 5 çocuk babası. Aktör, ilk eşi Mary Marquardt'la Benjamin (56) ve Willard (54) adlı iki erkek çocuğa sahip. Melissa Mathison'la olan ikinci evliliğinden de Malcolm (35) adlı bir erkek ve Georgia (31) adlı bir de kız çocuğu olan Ford'un, şimdiki eşi Calista Flockhart'la evlendikten sonra evlat edindiği bir de Liam (22) adlı oğlu var.

13 senedir evli olan çift 2002'deki Altın Küre Ödülleri'nde tanışmıştı. Flockhart'tan 22 yaş büyük olan Ford, o zaman 60 yaşındaydı. Aktör, Ally McBeal'ın yıldızına 2009'da evlenme teklif etmiş ve çift ertesi sene evlenmişti.

Ford ve Flockhart geçen hafta sonu Liam'ın Massachusetts'teki Amherst Koleji'nden mezuniyetini kutlamıştı. Ford soluk mavi gömlek ve kravatsız siyah bir takım elbise giyerken, Supergirl yıldızıysa beyaz dantel elbise ve krem rengi hırka giymişti.

Harrison Ford aile hayatının çoğunu gizli tutmasına rağmen, aksiyon yıldızı daha önce The Independent'a verdiği röportajda o tarihte 9 yaşında olan oğluna babalık yapmaktan bahsetmişti.

Ford 2010'da, "Toplamda 5 çocuğum var, bu ilk rodeom değil" demişti.

Evet, elbette yaşlanıyorum ama bununla pek bağ kurmuyorum. Beni üzerinde durulacak bir şey olarak ilgilendirmiyor.

Evde 9 yaşında bir çocuk var. Kendimi 9 yaşındaki bir çocuğun babası gibi hissediyorum. Büyük çocuklarım bana ebeveynlik hakkında çok şey öğretti. İlk çocuğum doğduğunda 25 yaşındaydım. Artık bu konuda birazcık daha iyi olduğumu düşünüyorum.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU