79 yaşındaki De Niro 7. bebeğine dair konuştu: "Sürpriz değil, planlı"

Oscar ödüllü aktör, son filminin tanıtımı için verdiği röportaj sırasında haberi duyurdu

Martin Scorsese'nin yönettiği ve Leonardo DiCaprio'yla Robert De Niro'nun başrolde olduğu Killers of the Flower Moon 20 Ekim'de vizyona girecek (AP)

79 yaşındaki Robert De Niro, yedinci çocuğunu kucağına aldığını duyurdu. Oscar ödüllü oyuncu, haberi son filmi About My Father'ın (Babam Hakkında) tanıtımı için verdiği röportaj sırasında açıkladı.

De Niro'nun Diahnne Abbott'la olan ilk evliliğinden Drena adında 51 yaşında bir kızı ve 46 yaşında Raphael adlı bir oğlu var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

De Niro'nun 27 yaşındaki ikiz oğulları Julian ve Aaron, 1995'te model Toukie Smith'le olan ilişkisi sırasında dünyaya gelmişti. 

ABD'li oyuncunun ayrıca Grace Hightower'la olan ikinci evliliğinden biri 24 yaşında diğeri 11 yaşında olan iki çocuğu bulunuyor.

Entertainment Tonight Canada'ya ebeveynlik konusunda açıklama yapan oyuncu, "bazen bazı konularda sert olmak zorunda kalsa da çocuklarına karşı sevgi dolu olmaya çalıştığını" söyledi.

"Baba olduğuma şaşırmadım"

Altı çocuğu hakkında soru sorulan De Niro, şöyle yanıt verdi: 

Aslında yedi. Yeni bir bebeğim daha oldu.

Page Six, About My Father'ın galasında De Niro'ya 79 yaşında yeniden baba olmasına şaşırıp şaşırmadığını sordu. O da kesin bir dille "hayır" yanıtını verdi ve hamileliğin "planlı" olduğunu söyleyerek ekledi:

Böyle bir şeyi nasıl planlamazsınız ki?

De Niro, bebeğin adı veya cinsiyetiyle ilgili bilgi vermedi. Bebeğinin annesinin kimliğini de açıklamadı, ancak tecrübeli oyuncunun Tiffany Chen'le birlikte olduğu biliniyor.

Ünlü oyuncunun 7. çocuğunun annesi, dövüş sanatları eğitmeni Tiffany Chen, De Niro’yla 2015’teki bir film projesinde tanışmıştı. Anne Hathaway ve De Niro'nun başrolleri paylaştığı Stajyer (The Intern) filminin setinde tanışan ikili, son olarak temmuzda el ele görüntülenmişti.


Independent Türkçe, Page Six, Telegraph, ET Canada

DAHA FAZLA HABER OKU