Defilede kendi şarkısı çalınınca Kanye West dansa kalktı

Rapçi ve partneri Bianca Censori, tasarımcı Jeremy Lorenzo'nun defilesini izleyenler arasındaydı

Kanye West, tasarımcı Jerry Lorenzo'nun son Hollywood defilesinde kendi sesi ve ritimlerine dans ederken kayda alındı.

Tartışmalara yol açan rapçi ve partneri Bianca Censori, 19 Nisan Çarşamba gecesi Lorenzo'nun Fear of God (Tanrı Korkusu) defilesinde ön koltuklarda görüldü.

Defilede rapçi Pusha T, West ve Kid Cudi'nin iki kişilik süper grubu Kids See Ghosts'un 2018 tarihli "Feel the Love" şarkısı dahil bazı popüler şarkıları seslendirmek üzere sahneye çıktı.

O anı kaydeden video görüntülerinde, kendine özgü siyah yüz maskesini takmış olan West'in şarkıyla enerjik bir şekilde dans ettiği görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yanındaysa aynı yüz maskesinin taba renklisini takan Censori var.

West'in Kim Kardashian'dan boşanması süreci tamamlandıktan iki ay sonra, ocakta Censori'yle evlendiği söyleniyor.

Lorenzo, "Flashing Lights" şarkısıyla tanınan sanatçıya ilişkin Yahudi düşmanlığı tartışmaları sırasında bile West'in açıkça sadık bir destekçisi olmaya devam etti.

Adidas ocakta West'le (artık resmen Ye) işbirliğini bitirdikten sonra tasarımcı, rapçiyi savunmuş, daha sonra silinen bir Instagram gönderisinde "Ye... adi sen olmadan eskisi gibi değil" yazmıştı.

Rapçi ilk olarak Ekim 2022'de Paris Moda Haftası'nda "White Lives Matter" (Beyazların Hayatı Önemlidir) tişörtüyle fotoğraflandıktan sonra büyük tepki çekmişti.

Daha sonra birkaç röportajda Yahudi düşmanı söylemlerde bulundu. West'in tartışmalarının zaman çizelgesini burada bulabilirsiniz.

Aralarında Balenciaga, Adidas ve Gap'in de bulunduğu birkaç marka West'le yollarını ayırırken, birçok marka da artık West'in ürünlerini satmayacaklarını duyurmuştu.

O zamandan beri sessizliğini koruyan West, büyük ölçüde gözlerden uzak kaldı. Ocakta avukatları kendisine bir Çekilme Kararı tebliğ etmek için yerini saptayamayınca kayıp olduğu bildirildi.

Son olarak West, eski Donda Academy çalışanları tarafından, okulun bir dizi sağlık, güvenlik ve eğitim kuralını çiğnediğinin iddia edildiği bir haksız işten çıkarma davasında mahkemeye verildi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU