DreamWorks ortaklarından Chris Meledandri: Şrek 5 için çalışmalar başladı

DreamWorks ortaklarından Chris Meledandri, geri dönmeye "oyuncuların can attığını" söylüyor

Eşek (Eddie Murphy) ve Şrek (Mike Myers) ilk film Şrek'te (DreamWorks)

Serinin son filmi Şrek: Sonsuza Dek Mutlu'nun (Shrek Forever After) vizyona girmesinden 13 yıl sonra 5. Şrek filminin hazırlıklarının başladığı bildiriliyor.

Bunu, popüler seriyi geri getirmek için DreamWorks'le birlikte çalışan, Illumination'ın kurucusu Chris Meledandri belirtiyor.

Meledandri'ye göre Mike Myers, Cameron Diaz ve Eddie Murphy'nin de aralarında bulunduğu orijinal kadronun Şrek 5'te geri dönmesi "bekleniyor".

Variety'ye verdiği röportajda, halihazırda herhangi bir anlaşma yapılmadığını açıklayan Meledandri şöyle ekledi:

Seslendirme kadrosunun geri dönmesini bekliyoruz. Görüşmeler an itibarıyla başlıyor ve aldığımız her işaret oyuncuların geri dönmeye can attığı yönünde.

Antonio Banderas'ın Şrek 2'deki karakterine odaklanan, geçen yılki spin-off filmi Çizmeli Kedi: Son Dilek'in (Puss in Boots: The Last Wish) başarısının ardından bu haber geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Meledandri, Murphy'nin karakterinin (Myers'ın filme adını veren devinin esprili yardımcısı Eşek) kendi spin-off'u olabileceğini de belirtti.

Kısa süre önce bir Eşek filmi yapılması fikrine destek veren Murphy, Eşek'in cazibesini Çizmeli Kedi'ninkiyle karşılaştırmıştı.

Oyuncu, Kanadalı haber sitesi Etalk'a, "Çizmeli Kedi filmleri yaptılar, Eşek filmi de [yapmaları] gerekirdi. Eşek, Çizmeli Kedi'den daha komik" demişti.

Yani Çizmeli Kedi'yi seviyorum ama Eşek kadar komik değil!

Yorumlara yanıt veren Meledandri, bağımsız bir Eşek filminin "şüphesiz" başarılı olacağını söyledi ve Murphy'nin sözlerinin "çok heyecan verici" olduğunu ekledi.

Bu, onun DreamWorks'teki sanatçılarla birlikte gerçek anlamda yarattığı ve harika bir şekilde canlandırdığı rol için duyduğu güçlü coşkunun kanıtı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU