Anya Taylor-Joy: Mad Max'in devam filmi destansı olacak

"İnsanın aklını alan bir deneyim"

Taylor-Joy, Netflix'te yayımlanan The Queen's Gambit'le de büyük üne kavuşmuştu (Reuters)

Anya Taylor-Joy, Mad Max serisindeki Furiosa karakterinin gençliğine odaklanacak yeni filmin "destansı" olacağını söyledi.

Taylor-Joy, Inside Total Film adlı podcast'teki söyleşisinde, George Miller'ın yönettiği ve 24 Mayıs 2024'te çıkması beklenen Furiosa filmindeki rolü için sabırsızlandığını belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

26 yaşındaki oyuncu, 2015'te yayımlanan Mad Max: Fury Road'un öncesinde yaşananları anlatacak yeni spin-off'un, bu yapımdan farklı olacağını belirtti. 

Taylor-Joy, son Mad Max'in aslında bir yol filmi olduğunu ve üç günlük bir zaman dilimini anlattığını ama Furiosa'nın çok daha uzun dönemi kapsayan bir hikayesi olduğunu ifade etti. 

Ünlü oyuncu, söyleşisinde yeni filme dair şunları söyledi:

Bu tam destansı bir iş olacak. Çok uzun bir dönemi anlatıyor ve Furiosa'yı daha yakından tanıma fırsatı sunuyor. Bu karakteri çok seviyorum. İnsan aklını alan bir deneyimdi. George gerçekten en iyilerden. Umarım izleyicilerin de hoşuna gider.

Mad Max serisinin 5. filmi olacak Furiosa'nın gençliğini canlandıran Taylor-Joy'a Chris Hemsworth ve Tom Burke de eşlik edecek.

Bir önceki filmdeyse Furiosa karakterini Charlize Theron oynamıştı.


Independent Türkçe, Gizmodo, Yahoo

DAHA FAZLA HABER OKU