Kılıçdaroğlu, "Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarını" ziyaret etti… Milli Yol Partisi lideri Çayır: Olumlu bir görüşme oldu, desteklerimizi talep etti

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, destek talebini istişare edeceklerini, görüşmenin olumlu geçtiğini belirtti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Milli Yol Partisi'ni ziyaret ederek genel başkan Remzi Çayır'la görüştü / Fotoğraf: CHP Fotoğraf Servisi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Yol Partisi'ni ziyaret ederek partinin lideri Remzi Çayır'la görüştü.

Ziyaretle ilgili Independent Türkçe'ye konuşan Çayır, Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde kendilerinden destek istediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Olumlu bir görüşme oldu"

Millet İttifakı'nın bu talebini kendi aralarında istişare edeceklerini, kurullarıyla görüşeceklerini ifade eden Çayır, "Çok verimli ve olumlu bir görüşme oldu" dedi.

Herhangi bir vekil pazarlığı içinde olmayacaklarını da söyleyen Çayır, kararın istişare sonrası açıklanacağını kaydetti.

Kılıçdaroğlu ile memleket meselelerini de konuştuklarını ve birleriyle çözüm önerilerini paylaştıklarını kaydeden Çayır, "Siyasi partilerin ve genel başkanların birbirleriyle görüşmesi çok önemli ve değerli. Ziyaretten memnunuz" ifadelerini kullandı.

Milli Yol'u, BBP'den ayrılan kadrolar kurdu

Milli Yol Partisi, Türkiye'nin en genç siyasi partilerinden biri olsa da partiyi kuran kadrolar uzun süredir siyasetin içinde.

Parti, 2009 yılında bindiği helikopter düşen Büyük Birlik Partisi'nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'yla beraber siyaset yapan isimler tarafından 2021'de kuruldu.
 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU