Glee'nin yaratıcısı, Madonna'yla çalışabilmek için burcu hakkında yalan söylemiş

Glee'nin yaratıcısı, Madonna'nın Akreplerle çalışmadığını iddia ediyor

(Kirsty Wigglesworth/AP)

Belli ki Madonna'nın Akreplere karşı bir düşmanlığı var; en azından Ryan Murphy öyle düşünüyor.

Glee'nin yaratıcısı yıllar önce Lakeshore Entertainment'ın kurucusu Tom Rosenberg'ün kendisiyle temasa geçerek 2000 yapımı Tatlı Sürpriz (The Next Best Thing) için Popun Kraliçesi'yle hayatı hakkında röportaj yapmasını istediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Madonna, bu romantik dram filminde Rupert Everett'la birlikte rol almıştı.

Glee'deki rol arkadaşları Jenna Ushkowitz ve Kevin McHale'in And That's What You REALLY Missed isimli podcastinin yeni bölümünde Murphy, "New York'a uçtum ve Madonna'yla ilk kez tanışmak için Tom'la birlikte asansörle yukarı çıkarken Tom bana döndü ve 'Sana sormayı unuttum, doğum günün ne zaman?' dedi" diye anlattı.

Ben de "Ne?" dedim. Tom, "Doğum günün ne zaman?" dedi, ben de "9 Kasım" dedim. O da "Akrep burcu musun?" diye sordu. Ben de "Evet" dedim. O da "Bunu ona söyleyemezsin çünkü seni işe almaz" dedi.

Murphy şöyle devam etti: 

"Ne demek istiyorsun?" dedim. O da "Bilmiyorum ama Akrep olduğunu söyleme. Başka bir burçtan olduğunu söyle" dedi.

Emmy ödüllü yönetmen, "keyifli" buluşmaları sona ermeden önce Madonna'nın kendisine son olarak "Ne zaman doğdun?" diye sorduğunu anlattı.

Ona annemin doğum günü olan 3 Eylül'ü söyledim ve o da "Ah, Başak burcusun. Peki" dedi. Lobiye indiğimizde işe alındığım haberi gelmişti.

Murphy, "Madonna'yla deneyimim harikaydı. Madonna hakkında ne kadar iyi şey söylesem azdır. Bana ne kadar iyi davranmıştı" diye konuştu.

Akrep olayını hiç anlamadım, belki de aralarında bir şakaydı ama komikti.

Doğum günü 16 Ağustos olan Aslan burcu şarkıcının, başka iş ortaklıklarını da kişilerin burçlarına dayanarak geri çevirdiği bildiriliyor.

Fransız DJ David Guetta 2020'de, Akrep burcu olduğunu öğrendiğinde Madonna'nın kendisiyle çalışmayı reddettiğini öne sürmüştü.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU