Keanu Reeves, Matrix'teki kırmızı hapı gerçekten aldığını açıkladı

Ünlü aktör, çocukken hangi mesleği yapmayı istediğini de söyledi

Hoş olmayan bir gerçekliği ortaya çıkaran kırmızı hap veya keyif veren bir bilgisizlikte kalmayı sağlayan mavi hap ikiliği, komplo teorilerinde de sıklıkla kullanılıyor (Warner Bros)

John Wick serisinin dördüncü yapımı için tanıtım çalışmalarına başlayan Keanu Reeves, sosyal medya platformu Reddit'te düzenlenen Bana İstediğini Sor (Ask-Me-Anything / AMA) etkinliğine katıldı.

Burada ünlü aktöre film setlerinden herhangi bir şey çalıp çalmadığı soruldu. 58 yaşındaki Reeves şöyle yanıt verdi:

Çalmadım… John Wick'teki saat ve evlilik yüzüğünü, 47 Ronin'den bir kılıcı ve Wachowskilerin bana verdiği ilk kırmızı hapı aldım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hem The Matrix hem de John Wick serileri, dövüş ve aksiyon sahneleriyle biliniyor. Keanu Reeves, konuyla ilgili bir soruyu "The Matrix'teki kung fu eğitimiyle hiçbir şey boy ölçüşemez zira çok eşsizdi ve benim ilk seferimdi. Ancak John Wick'teki jiu jitsunun judoyla birleştirilmesi ve silahlı çatışmalar da kendi tarzlarıyla erişilemez nitelikte" diye cevapladı.

Ünlü aktör, çocukken yarış arabası sürücüsü, orkestra şefi veya astrofizikçi olmayı istediğini de söyledi. 

Yer aldığı yapımlar arasında en sevdiği sorulduğundaysa net bir yanıt vermedi: 

Hayatımı değiştirecek birkaç filmde çalışacak kadar çok şanslıydım. Yalnızca birini seçemem ama şunları sayabilirim: 

River's Edge, Bill ve Ted'in Maceraları (Bill and Ted’s Excellent Adventure), Matrix üçlemesi, Şeytanın Avukatı (‘The Devil's Advocate), Karanlığı Taramak (A Scanner Darkly), Benim Güzel Idaho'm (My Own Private Idaho), Kırılma Noktası (Point Break), John Wick.

24 Mart'ta vizyona girmesi beklenen John Wick serisinin 4. filminde Reeves, ölen karısından yadigar kalan köpeğinin intikamı için mafyaya savaş açan karaktere yeniden hayat verecek.

Yeni filmde başına konulan ödül yüzünden onlarca kiralık katille savaşan John Wick'in, özgürlüğünü elde etmek için Yüksek Şura'ya karşı verdiği mücadele konu alınıyor.


Independent Türkçe, CNN International, Box Office Türkiye

DAHA FAZLA HABER OKU