Selena Gomez, Hailey Bieber ve Kylie Jenner arasındaki son "husumet" hakkında bilinenler

Jenner, 22 Şubat Çarşamba günü sosyal medyada Gomez'in kaşlarıyla alay eder gibi göründüğünde atışma söylentileri alevlendi

Selena Gomez, Billboard tarafından 2017'de Yılın Kadını seçilmişti (AFP)

Selena Gomez ve Hailey Bieber'ın ilişkisi, 2009'da tanıştıklarından beri karmaşık bir dinamiğe sahip.

Bununla birlikte Gomez'in kaşlarıyla ilgili sosyal medyadaki son gelişmeler, olayların merkezinde Kylie Jenner'ın da yer almasıyla, yine anlaşmazlık içinde olduklarına dair söylentilere yol açtı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gomez'in 2010'ların başında Justin Bieber'la bir küs bir barışık ilişki yaşaması, geniş çapta bilinen bir olay. Ardından 2018'de "Baby" şarkısının solisti Bieber, model Hailey Baldwin'le evlendi.

O zamandan beri hep kamuoyunun gözü önünde olan bu kadınlar, sık sık birbirlerine karşı dolduruşa getirildi.

Call Her Daddy adlı podcast için Eylül 2022'de yapılan bir röportajda Baldwin, Gomez'le ilişkisinde "her şeyin yolunda" olduğunu açıkça belirtti. Ve Ekim 2022'de bu iki kadın kamuoyu önünde birlikte poz verip fotoğraf çektirerek, tüm husumet söylentilerini sonlandırdı.

Bu son zamanlardaki kaş "husumeti" ne?

Bir TikTok kullanıcısının, bu platformda viral olan bir videoda, muhtemel bir atışmaya dair yorum yapmasıyla söylentiler başladı.

Videoda kullanıcı, Jenner'ın Waverly Büyücüleri'nde (Wizards of Waverly Place) oynayan Gomez'in kaşlarıyla alay eden bir Instagram hikayesi paylaştığını öne sürdü.

Gomez de Instagram Hikayeleri'ne bir video göndermiş, takipçilerine kaşlarını "lamine" ettirdiğini (kimyasal bir solüsyonla kaşları kaldırıp düzleştirme yöntemi) ve beklenenden daha çarpıcı hale geldiklerini söylemişti. Şarkıcı durumla eğlenerek kaşlarının planlandığı gibi olmadığını ifade etmişti.

selena
Selena Gomez ve Kylie Jenner (TikTok/@mariatrauzettel)


Bu paylaşımın üzerinden henüz saatler geçmişken Jenner, kaşlarının üzerindeki "Bu kazara mıydı?" metniyle bir özçekim paylaştı. 

Sonraki hikayede Jenner, arkadaşı Hailey'nin kaşlarının yakından çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken bir köşesine de kendisinin bir başka özçekimini koydu.

Hailey'nin olaya katılımı, hayranların yine model ve şarkıcı arasında bir husumet olduğuna inanmasına yol açtı. TikTok'taki dedikodu hesapları Kylie Cosmetics'in sahibi Jenner'ın, Gomez'e taş attığını iddia etti.

@devotedly.yours

I could be reaching, but it definitely feels like Kylie Jenner’s IG stories were towards Selena Gomez. Especially the screenshot of her facetime call with Hailey Bieber. This feels very HS

♬ original sound - Nuha


22 Şubat Çarşamba günü Jenner, viral TikTok gönderisine yorum yaparak söylentilere son verdi:

Bu çok abartılı. Selena'ya hiçbir şekilde çamur atılmadı ve ben onun kaş paylaşımlarını görmedim! Siz hiç yoktan mesele çıkarıyorsunuz. Bu saçma.

Gomez de sonrasında "Katılıyorum @kyliejenner. Bunların hepsi gereksiz. Ben bir Kylie hayranıyım!" diye yazdı.

Üçlünün bozuşmasıyla ilgili dedikodular, Gomez'in Instagram'da en çok takip edilen kadın olan Jenner'ı geçmesinin ardından çıktı.

Gomez, 23 Şubat Perşembe günü sosyal medyaya ara verdiğini duyurdu, ardından da birkaç gün geçtikten sonra TikTok hesabını yeniden etkinleştirdi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU