Selena Gomez kilosunu eleştirenlere çıkıştı: "Model değilim, hiçbir zaman da olmayacağım"

"Beğenmiyorsanız gidin"

Selena Gomez, Hulu dizisi Only Murders In The Building'de rol alıyor (AP)

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, kilo aldığı için yapılan eleştirilere "Ben model değilim, hiçbir zaman da olmayacağım" diyerek cevap verdi.

Dün (16 Şubat) TikTok'ta canlı yayın açan 30 yaşındaki ünlü yıldız, lupus hastalığı için kullandığı ilaçların kilo aldırdığını söyledi ve kendisini eleştirenlere "Beğenmiyorsanız gidin" dedi.
 


Eklem ağrıları ve yorgunluğa sebep veren otoimmün hastalıktan mustarip olan Gomez, durumunu şöyle açıkladı:

İlacı kullanırken vücudum çok fazla su tutmaya meyilli oluyor, bu da çok normal. Bıraktığımdaysa kilo veriyorum.

Ünlü yıldız nasıl göründüğünden ziyade sağlığına önem verdiğini vurgulayarak şunları söyledi:

Hepimizin b*k gibi hissettiği günler var ama ben sağlıklı olmayı ve kendime iyi bakmayı tercih ediyorum. İlaçlarım önemli ve bana iyi geldiklerini düşünüyorum.

Gomez, kendisiyle benzer durumda olanlara şöyle seslendi:

Neler yaşadığı bilinmediği için zorbalığa uğrayanları, bu yüzden utanç hissedenleri cesaretlendirmek isterim. Güzelsiniz ve harikasınız. Bunu bilin.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü yıldız, canlı yayınını "Ben model değilim, hiçbir zaman da olmayacağım. Beni destekleyen hayranlarıma çok teşekkür ederim" diyerek bitirdi.

Lupus hastalığı teşhisi Gomez'e 2014'te konmuştu. Bu hastalık yüzünden 2017'de böbrek nakline ihtiyaç duyan ünlü yıldıza organını bağışlayan o dönemki yakın arkadaşı Francia Raisa olmuştu.

En son 11 Ocak'ta düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nde kırmızı halıda boy gösteren Gomez, kilosuna yöneltilen eleştirilere orada da cevap vermişti. Ünlü yıldız "Biraz iriyim çünkü tatilin tadını çıkardım" demişti.


Independent Türkçe, Page Six, CNN

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU