Selena Gomez titreyen ellerine açıklık getirdi

Ünlü yıldızın cilt bakımı yaparken ellerinin çok fazla titremesi dikkat çekmişti

Selena Gomez, otobiyografik belgeselinde hem lupus hem de bipolar bozuklukla mücadelesini anlatmıştı (Reuters)

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in ellerinin geçen günlerde paylaştığı TikTok videosunda çok fazla titremesi hayranlarını endişelendiriyor.

30 yaşındaki Gomez, cilt bakım rutinini paylaştığı videonun yorumlarında duruma açıklık getirdi ve "Lupus tedavisi için kullandığım ilaçlar yüzünden ellerim titriyor" dedi.
 

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

Never Be Me - Miley Cyrus


Gomez'e 2014'te halk arasında kelebek hastalığı olarak da bilinen lupus teşhisi konmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü yıldız, eklem ağrıları ve yorgunluğa sebep veren otoimmün hastalığını kamuoyundan gizlemeyerek bu süreci açıkça anlatmıştı.

Gomez, lupus yüzünden böbrek nakline de ihtiyaç duymuştu ve 2017'de o dönemki yakın arkadaşı Francia Raisa, ünlü yıldıza organını bağışlamıştı.

Geçen yıl Apple TV+'ta yayımlanan otobiyografik belgeseli My Mind & Me'de (Zihnim ve Ben) de ünlü yıldız, 2020'de hastalığının yine alevlenmesini şöyle anlatmıştı:

Çok uzun zamandır böyle hissetmemiştim. Sabahları kalktığım gibi ağlamaya başlıyordum çünkü dayanılmaz bir acı çekiyordum.

Gomez'in elleri daha önce de dikkat çekmişti. HBO Max'te sunuculuğunu yaptığı yemek programının bir bölümünde ünlü yıldız, "Kusura bakmayın, ellerim çok güçsüz" diyerek duruma açıklık getirmişti ve lupus hastalığının buna sebep olduğunu söylemişti.

 

Independent Türkçe, ET Canada, JustJared

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU