PSG Sportif Direktörü Leonardo: Neymar'ın transfer görüşmeleri öncekinden daha ileri düzeyde, neler olacağını göreceğiz

Ligue 1 ekiplerinden Paris Sainr-Germain Sportif Direktörü Leonardo, Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar'ın takımdaki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Neymar / Fotoğraf: Reuters

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Neymar ile yolları ayrılıyor.

Transfer döneminin başlamasıyla adı Barcelona ve Real Madrid gibi dünyanın önemli kulüpleriyle birlikte anılan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar'ın takımdaki geleceğiyle ilgili açıklama, en yetkili isim PSG Sportif Direktörü Leonardo'dan geldi.

PSG'nin Ligue 1'in ilk haftasında Nimes ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmayan Brezilyalı yıldızın transferiyle ilgili henüz kesin bir anlaşmanın olmadığını aktaran sportif direktör Leonardo, şöyle konuştu:

Neymar'ın transfer görüşmeleri önceki görüşmelerden daha ileri düzeyde ancak kesin bir anlaşma yok. Neler olacağını birlikte göreceğiz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Leonardo, Neymar'ın transfer görüşmelerini hangi kulüple yaptığına ilişkin bir açıklama yapmazken, İspanyol medyasında futbolcunun Real Madrid'e yakın olduğu iddia ediliyor. 

2017 yılında 222 milyon euro bedelle İspanya'nın Barcelona Kulübü'nden PSG'ye transfer olan Brezilyalı yıldız, dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını elinde bulunduruyor.

Son aylarda futbolundan çok özel hayatı ve sakatlılarıyla gündemi meşgul eden Neymar, Fransız ekibiyle 2 sezonda toplam 58 maça çıkarken, 52 gol, 25 asistlik performans sergiledi. 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU