Meral Akşener, Sinan Ateş'in ailesini ziyaret etti

Meral Akşener’e İsmail Tatlıoğlu eşlik etti

Fotoğraf: Bursa Tanık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Oakalrı Genel Başkanı Sinan Ateş’in Bursa’daki aile evini ziyaret etti.

Bursa Tanık’ta yer alan habere göre, Akşener’e İsmail Tatlıoğlu da eşlik etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunalrı kaydetti:

Bugün Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener Ankara’da menfur bir suikast sonucu hayatını kaybeden merhum Sinan Ateş’in Bursa’daki ailesine taziye ziyaretinde bulunmuş ve olayın aydınlatılması için sürecin sonuna dek takipçisi olacağını bir kez daha ifade etmişlerdir. Ruhu şad olsun!

Erdoğan'a: Bu vebal senin de yakana yapışır

Akşener dün partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek şunları kaydetmişti:

Sayın Erdoğan! 38 yaşındaki, genç bir akademisyene, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı’na Ankara’nın göbeğinde kim suikast düzenledi? Banuçiçeğin ve Bengisu’nun babasına,Sinan Ateş’e kim kıydı? Katiller, nerede saklanıyor? Saklanmalarına kim izin veriyor? Yargı sürecini kimler baltalıyor? Bu sorulara cevap vermeden o koltukta rahat oturamazsın! Devletin içinde mafyalar, çeteler, uyuşturucu satıcıları kol gezerken 'Cumhurbaşkanıyım' diye ortalıkta gezemezsin! 

Emniyetin ve yargının işini yapmasına engel olanları bulmak senin sorumluluğundur. Adaletin yerini bulmasını sağlamak senin boynunun borcudur. Aksi takdirde bu kan senin de eline bulaşır. Bu vebal senin de yakana yapışır. Bu göz yaşları seni de bulur. Can almayı kendilerine hak gören alçaklar bu ülkede, elini kolunu sallayarak dolaşamaz.

 

 

Bursa Tanık, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU