Jeff Bezos'un sevgilisi Sánchez, ünlü milyarderle ilişki yaşamanın en zor kısmını açıkladı

Sánchez, Amazon'un kurucusuyla ilişkisine dair "Her zaman birlikteyiz" diyor

(AP)

Lauren Sánchez, Amazon'un kurucusu milyarder Jeff Bezos'la bir ilişki içinde olmanın en zor yanlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Ocak 2019'dan bu yana 59 yaşındaki Bezos'la birlikteliğini saklamayan 53 yaşındaki Sánchez, WSJ Magazine'e verdiği yeni röportajda sansasyonel ilişkilerine dair hakikatleri anlattı. Bu, çiftin ilişkilerini halka açıklamasından beri Sánchez'in tek başına verdiği ilk röportajı oldu.

"Çok açık bir insan" olduğunu kabul eden Sánchez'e göre, girişimciyle ilişkisi, bilgi ve sırlarını paylaşma şeklini değiştirmek zorunda kaldığı anlamına geliyor.

"Bu çok zor. Ben çok açık bir insanım. Çok konuşurum. Tüm sırlarımı anlatmayı severim" dedi ve ekledi:

Bunu yapamayacağımı öğrenmek zorunda kaldım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sözlerini, "Bu iyi bir ders" diye sürdüren Sánchez, geçmişi hatırlayarak, eskiden "insanlara bir şeyler söylediğini ve kimsenin umursamadığını" dile getirdi.

Bu itiraf, röportajı yapan kişiyi, çiftin mahremiyetini korumanın öneminin bir "yük" olup olmadığını ve Sánchez'in bazı şeyleri açıklamadan önce kendini "tutması" gerekip gerekmediğini sormaya yöneltti.

Sánchez buna yanıt olarak, mahremiyete öncelik vermenin ve bilgileri kendine saklamanın "her zaman" düşünmesi gereken bir şey olduğunu söyledi.

"Herkese her şeyi anlatmak istiyorum. Herkesin arkadaşım olmasını istiyorum!" diyen Sánchez, 120 milyar dolar serveti olan dünyanın en zengin üçüncü kişisiyle ilişkiye başladığından beri konumu gibi bilgileri paylaşmamayı öğrendiğini belirtti.

Bulunduğum yerin konumunu vermemeyi öğrendim. Daha önce Instagram'da paylaştığım şeyleri artık paylaşamıyorum. Daha gizli, biraz daha kontrollü olmak zorundayım ve bu sorun değil.

 


Sánchez'e göre Bezos'la ilişki yaşaması, basında çift hakkında sık sık "saçma" haberler çıkması anlamına da geliyor. Kendisi hakkında okuduğu "en tuhaf şey" sorulduğunda, Emmy ödüllü gazeteci "artık hiçbir şeyin [onu] şoke etmediğini" itiraf etti.

Fakat Sánchez, çiftin pasaportlarını bir yerde unuttuktan sonra alınması için bir uçak gönderdiklerini iddia eden bir haberin öne çıktığını belirtti.

Bu çok saçma bir haberdi.

 


Sánchez'e göre çift, nerede olduklarına dair sık sık yanlış haberlerle de karşılaşıyor. "[Ayrıca] bir yerde olduğumuzu okuyoruz ama orada bile değiliz. Ailemizden, "New York'ta olduğunuza ve bize söylemediğinize inanamıyorum" yazan bir mesaj alıyoruz. Ve onlara "Biz orada değiliz" demek zorunda kalıyorum.

Helikopter pilotu, bazı şeyleri gizli tutmayı öğrenmek zorunda kaldığını söylese de sosyal medyada sık sık paylaşmadığı için insanların onun hakkında bilmediği bir şeyin "anne olmanın [onun] için ne kadar önemli olduğunu" söyledi.

Sánchez'in eski NFL yıldızı Tony Gonzalez'den oğlu Nikko ve eski eşi Patrick Whitesell'den oğlu Evan ve kızı Eleanor olmak üzere üç çocuğu, Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott'tan üç oğlu ve bir kızı var.

Sanırım herkes benim hakkımda az çok her şeyi biliyor. Her şeyim ortada gibi. Bence insanlar anne olmanın benim için ne kadar önemli olduğunun farkında değiller, çünkü bunu sosyal medyaya yansıtmıyorum ama bu benim en önemli işim.

Sánchez, insanların Bezos hakkında öğrendiklerinde şaşıracakları bir şeye gelince, ticari astronotun "gerçekten komik" olduğunu ve "şapşal" olabileceğini söyledi.
 


Sánchez ayrıca partnerinin her zaman kendisini "gülümsettiğini" söylediği kendine özgü kahkahasını da övdü. Bununla birlikte, Bezos'un kahkahasını ilk duyduğunda şaşırdığını hatırlayarak durumun her zaman böyle olmadığını itiraf etti.

"Gülüşünü ilk duyduğumda, 'Oha! Bu da ne böyle?' dedim. Şimdi bayılıyorum. Eğer bir partideysem ve ayrılırsak, tek yapmam gereken bir saniye bekleyip onun gülüşünü duyup nerede olduğunu görmek" dedi ve "O çok mutlu, bana her gün ilham veriyor, beni her gün daha iyi bir insan yapıyor, o tanıdığım en sevgi dolu insan" diye ekledi.

Sánchez röportaj sırasında Bezos'un her hafta krep yemeye olan ilgisini de paylaştı. Eski muhabir, teknoloji kurucusunun Betty Crocker yemek kitabının yardımıyla her pazar kahvaltıda bu yemeği yaptığını ve çiftin birlikte vakit geçirmeye olan bağlılığını açıkladı.

Sánchez, "Birlikte olmayı ve birlikte çalışmayı seviyoruz. Kitap konusunda bana yardım ediyor. Pilot lisansını alıyor. Birlikte uçuyoruz. Birlikte spor yapıyoruz. Her zaman birlikteyiz" diye açıkladı.

Sánchez, Whitesell'le Ekim 2019'da boşanmadan önce 13 yıl evli kalmış, Bezos ise 25 yılı aşkın evliliğin ardından Nisan 2019'da Scott'tan boşanmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU