Lily Collins, Emily in Paris ve Sex and the City'yi karşılaştırdı: "Emily, Carrie'den daha modern"

"Emily in Paris tipik romantik komedilerden farklı"

Hem Emily hem de Carrie, tarzlarıyla öne çıkan dizi karakterleri (Netflix / HBO)

Netflix'te yayımlanan Emily in Paris'in başrol oyuncusu Lily Collins, dizideki karakterini 2000'lerin popüler yapımı Sex and the City'deki Carrie Bradshaw'la karşılaştırdı.

İki dizinin de yaratıcısı Darren Star'dı. Ayrıca hem Emily'nin hem de Carrie'nin kostümlerini Patricia Field seçmişti. Harpers Bazaar Espana'ya konuşan Collins'ten iki diziyi karşılaştırması istendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

33 yaşındaki oyuncu, Emily'nin kariyerine ve arkadaşlarına odaklandığını; Carrie'ye kıyasla "daha modern" olduğunu söyledi.

Emily in Paris'in tipik romantik komedilerden olmadığını belirten Collins, şöyle açıkladı:

Dizi, klasik anlamda bir romantik komedi değil. Romantizm var ama Emily daha çok kariyerine, arkadaşlarına, seyahat etmeye, öğrenmeye ve kendisiyle ilişkisine odaklanan çağdaş bir kadın.

Collins, Sex and the City'deki karakterlerin dizi boyunca erkek arayışında olmalarına değindi ve "Emily bunları zamana bırakıyor" dedi.

Emily in Paris'in ikinci sezonundan sonra yapılan bir röportajda da ünlü oyuncuya dizideki karakterinin Carrie Bradshaw'la benzerliği olup olmadığı sorulmuştu.

Collins, bazı benzerlikler olduğunu ama Emily'nin hayatta çok daha farklı bir yol izlediğini düşündüğünü söylemişti. Yine de Emily'nin Carrie'yi muhtemelen idol olarak gördüğünü belirten oyuncu şöyle demişti:

Emily, duvarında Carrie Bradshaw posterleriyle büyümüş olabilir.

Emily in Paris'in üçüncü sezonu 21 Aralık'ta Netflix'te yayımlandı.

Dizi, gelecek yıl gösterime girmesi planlanan 4. sezonuyla ekranlara veda edecek.

 

Independent Türkçe, DailyMail, InStyle

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU