Emily in Paris yıldızı, dizinin en büyük gizemi üzerine konuştu

Emily in Paris'in üçüncü sezonu 21 Aralık'ta Netflix'te gösterime girecek

(Carole Berhuel/Netflix)

Lily Collins herkesin aklındaki soruyu yanıtladı: Emily in Paris'teki (Emily Paris'te) Emily, bütün o kıyafetlerini hangi parayla karşılıyor?

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Emily in Paris yıldızı, perşembe günü Netflix dizisinin New York'taki üçüncü sezon gösterimine katıldı. Women's Wear Daily'ye konuşan Collins, diziye adını veren karakterin her zaman ulaşılabilir gardırobunu hangi parayla karşılayabildiğine dair düşüncelerini paylaştı.

Yayın kuruluşuna konuşan Collins, "İnançsızlığı askıya alıp bu kızın sadece modayı çok seven biri olması fikrine bayılıyorum" dedi.

Onun ve Mindy'nin [Ashley Park] dev bir kıyafet depolama birimini paylaştığını veya Emily'nin kıyafet kiraladığını düşünmek hoşuma gidiyor.

Collins, yaklaşan üçüncü sezon için izleyicilerin, Emily'nin tarzının "arkadaşlarından ve iş arkadaşlarından ilham aldıkça biraz daha Fransız görünmeye başlamasını" bekleyebileceğini söyledi.

Emily hâlâ parlak, cesur ve onunla ilgili sevdiğim her şeye sahip ama biraz daha yalın ve sofistike.

Emily in Paris'in üçüncü sezonu 21 Aralık Çarşamba günü Netflix'te gösterime girecek. Dizi, Fransa'nın başkentine taşınan ve Parisli meslektaşlarından romantik ilgilerine kadar ilişkilerini yönlendiren Amerikalı pazarlama yöneticisi Emily Cooper'ı konu alıyor. İkinci sezonun finali, Emily'nin erkek arkadaşı Alfie'nin kendisi için Paris'te kalmayı seçmesiyle heyecanlı bir belirsizlikle sona ermişti.

Dizi ikonik görünüşleriyle tanınıyor olsa da Collins daha önce Emily in Paris'in çekimleri sırasında modanın bazen acı verici olduğunu açıklamıştı.
 

Emily in Paris
(Netflix)


Dizinin ikinci sezon prömiyeri öncesinde The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'a katılan 33 yaşındaki oyuncu, şehrin Arnavut kaldırımlı sokakları yüzünden her hafta ayak doktoruna gitmek zorunda kaldığını anlatmıştı.

Collins, Fallon'a "Sürekli topuklu ayakkabı giydiğimden gerçekten her hafta ayaklarımı düzeltmek için bir ayak hastalıkları uzmanına gidiyordum" demişti. 

Her ayakkabı çiftinin içine tabanlık yaptırmak zorunda kaldım. Şaka yapmıyorum, kendimi çok yaşlı hissettim.

Collins, dizinin spinoff'u çekilecekse, karakterinin topuklu ayakkabı yerine spor ayakkabı giymesini tercih edeceğini ve diziye "Emily in Flats" (Emily Düz Ayakkabıyla) adını vereceğini de sözlerine eklemişti.

Emily in Paris'in üçüncü sezonu 21 Aralık'ta Netflix'te yayımlanacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU