Zülfü Tolga Ağar: Cumhurbaşkanı denildiğinde bize Allah gibi geliyor

Mehmet Ağar’ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın “Bize Cumhurbaşkanı denildiğinde Allah gibi geliyor” sözleri tepki topladı

1 Ağustos’ta Malatya’da gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” etkinliğinde konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında geçen diyalogu anlatırken “Bize Cumhurbaşkanı denildiğinde Allah gibi geliyor” ifadelerini kullandı.

 TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın da bulunduğu etkinlikte, Ağar’ın, “Bize Cumhurbaşkanı denildiğinde Allah gibi geliyor” sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Mehmet Ağar’ın oğlu olan AK Parti Elazığ Milletvekilinin tepki çeken konuşması şu şekilde:

Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ’a geldi. Elazığ miting alanında ayakta bekliyoruz, Cumhurbaşkanımızı havaalanında karşıladık. Protokol sıraya dizilmiş, Cumhurbaşkanı herkesin elini sırayla sıkıp geçiyordu. Sıra bana geldi, şöyle bir bana bakıp hafif gülüyordu. Ben de 'Acaba neden gülüyor?' diye düşündüm. 'Evladım senin bıyıkların uzamıyor mu?' Dedi. Şimdi haşa bize Cumhurbaşkanı denildiği zaman çok korkunç bir şey gibi, Allah gibi geliyor bize.  "Efendim dörde kadar uzar hiç merak etmeyin" dedim. Yanağımızı okşadı, biz de hakikaten o şekilde Fenerbahçe veya Galatasaray’lı bir oyuncunun gol atmışlığı gibi AK Partili olduk.”

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU