TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi resepsiyonu: Birçok lider katıldı

TÜSİAD Başkanı Özilhan davetlileri tek tek, resepsiyonun yapılacağı salonun girişinde karşıladı

Fotoğraf: Twitter

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), çarşamba günü gerçekleştirilecek Yüksek İstişare Konseyi (YİK) öncesinde resepsiyon düzenledi.

Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan tarafından yapılacak.

Konuşmaların ardından “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Girerken” başlıklı bir panel düzenlenecek. Bekir Ağırdır moderatörlüğünde yapılacak panelde; Prof. Dr. Yeşim Arat, Prof. Dr. Evren Balta, Prof. Dr. Şevket Pamuk, Prof. Dr. Ali Yaycıoğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Resepsiyona; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Muharrem Erkek ve çok sayıda milletvekili katıldı.

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan davetlileri tek tek, resepsiyonun yapılacağı salonun girişinde karşıladı.

 

ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU