Lady Gaga, Wednesday Addams kılığına girerek viral dans akımına katıldı

Jenna Ortega'nın Wednesday'deki dans sahnesi TikTok'ta viral olmuştu

Lady Gaga da nihayet TikTok'u ele geçiren popüler dizi Wednesday'in viral dans trendine katıldı.

23 Kasım'da Netflix'te yayımlanan popüler dizinin ikonik Wednesday Addams rolünde Jenna Ortega yer alıyor. "Ne dertli bir gece!" (Woe What a Night) isimli 4. bölümde Ortega, The Cramps'in 1981 tarihli Goo Goo Muck parçasında eksantrik bir dans rutini sergiledi.

Ardından Ortega'nın koreografisi TikTok'ta yeni bir viral dans trendine ilham verdi ve dizinin hayranları Lady Gaga'nın 2011 tarihli şarkısı Bloody Mary'nin hızlandırılmış bir versiyonunu kullanarak dans rutinini canlandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

TikTok kullanıcısı @nianaguerrero bir videoda Ortega'nın dansına kendi yorumunu paylaştı ve 110 binden fazla görüntülenme aldı. @heyitsbessma adlı başka bir kullanıcı, takipçileri için dans rutinini sergilerken en iyi ruhsuz yüz ifadesini takındı.

Başkaları da dansa olan beğenilerini sahnenin düzenlenmiş versiyonlarını paylaşarak gösterdi. Bir hayranın yaptığı düzenleme, uygulamada 29,7 milyon kez görüntülenirken, başka bir viral videoda Ortega'nın dans hareketleri Bloody Mary'nin sözlerine senkronize edildi.

Geçen birkaç hafta içinde Lady Gaga'nın Bloody Mary'si TikTok'ta 1,4 milyon gibi devasa sayıda videoda kullanıldı. 

Lady Gaga da şimdi, 10 yıldan eski şarkısının TikTok'ta patladığını fark etmiş gibi görünüyor. Bad Romance parçasıyla ünlü şarkıcı, Wednesday'in dansını yaparken çektiği bir videoyu "KANLI ÇARŞAMBA" (BLOODY WEDNESDAY) açıklamasıyla paylaştı.

Siyah beyaz klipte Gaga, çarpıcı bir makyaj yaptı ve topuklu Mary Jane ayakkabılarıyla baklava desenli diz altı çoraplar giydi. Bir Yıldız Doğuyor (A Star is Born) filminin oyuncusu, kombininde Nevermore Akademi'nin okul formasını yorumlarken saçlarını Wednesday'in ikonik at kuyruğu şeklinde topladı.
 


Ardından Lady Gaga kamerasını kurdu ve kendi şarkısında viral TikTok dansını yaparken videosunu çekti.

Bu, Lady Gaga'nın popüler Netflix dizisine ilk atıfta bulunuşu değil. Önceki günlerde, Wednesday Addams resmi Twitter hesabı şöyle yazmıştı:

@LadyGaga'nın Bloody Mary'sine dans hareketlerimi uyarladığınızı görüyorum. Anladığım kadarıyla küçük canavarlar (Lady Gaga'nın hayran grubu -ed.n) onu izliyor. Bunu onaylıyorum.

Ardından Lady Gaga'nın kendisi de attığı tweet'le bu trende onay vermişti: 

Ortalığı salla Wednesday! Haus of Gaga'ya her zaman bekleriz (ve Şey'i de yanınızda getirin, burada patileri seviyoruz).


Wednesday, karikatürist Charles Addams'ın yarattığı Addams Ailesi karakterlerinden uyarlandı. Dizi, Wednesday Addams'ın Nevermore Akademi'de öğrenciyken ortaya çıkan psişik yeteneğini geliştirmeye çalışmasını ve anne ve babasının dahil olduğu 25 yıl önce işlenen art arda cinayetleri araştırmasını konu alıyor.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU