DC yöneticisi, Wonder Woman 3'ün iptaline dair konuştu: "Herkesi memnun edecek değiliz"

Beklenmedik haber, DC hayranlarını şoke etti

Wonder Woman 1984'te Gal Gadot'nun yanında Chris Pine yer almıştı (DC)

James Gunn, Wonder Woman 3'ün iptal edildiği iddialarına dair konuştu.

Peter Safran'la birlikte DC filmlerinin yeni dönemini yöneten yazar, yönetmen ve yapımcı, yönetmenliğini Patty Jenkins'in üstlendiği üçüncü film planlarının rafa kaldırıldığı iddiasına yanıt verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haberlere göre, devam filmi için önerilen fikir "[stüdyonun] yeni planlarına uymamıştı".

İddia, başrol oyuncusu Gal Gadot'nun karakterin "bir sonraki bölümü" için heyecanını dile getirmesinden bir gün sonra gelmişti.

The Suicide Squad: İntihar Timi'ni (The Suicide Squad) yöneten Gunn, Twitter'daki takipçilerine yaptığı "Dün The Hollywood Reporter'da çıkan habere gelince, bir kısmı doğru, bir kısmı yarı doğru, bir kısmı doğru değil ve bir kısmının da doğru olup olmadığına henüz karar vermedik" açıklamasıyla haberlere dahil oldu.

Gunn, DC'nin "gelecek 10 yılının hikayesini inşa etmenin zaman aldığını" söyleyerek bu konuyu detaylandırdı.

DC'nin yeni yöneticisi "film, dizi, animasyon ve oyunlarda birbirine bağlı bir hikaye anlatılmaya başlandığında kaçınılmaz bir geçiş dönemi olacağını" bildiğini söyledi ve şöyle ekledi:

Bu geçiş döneminin dezavantajları, yaratıcı olanaklar ve DC'de şimdiye kadar işe yarayan şeylerin üzerine inşa etme ve yaramayanları düzeltmeyi sağlama fırsatı karşısında gölgede kaldı.

DC hayran kitlesinin "aksi" olduğunu kabul eden Gunn, "Her adımda herkesi mutlu edemeyeceğiz" uyarısında bulunsa da hayranlara "Yaptığımız her şey HİKAYENİN ve değer verdiğinizi bildiğimiz ve bizim de hayatımız boyunca değer verdiğimiz DC KARAKTERLERİNİN hizmetinde" diyerek güvence verdi.
 

James Gunn, tartışmalara sosyal medyada değindi (Twitter)
James Gunn, tartışmalara sosyal medyada değindi (Twitter)


Gunn, hayranların "DCE'nin geleceği hakkında daha fazla cevap için... beklemek zorunda kalacaklarını" söyledi.

Bu karakterlere ve hikayelere hak ettikleri zamanı ve ilgiyi gösteriyoruz ve kendimizin de hâlâ soracak ve yanıtlayacak daha çok sorusu var.

İkili bu yıl ekimde, DC Films'in patronu Walter Hamada'dan görevi devralmıştı. ve önümüzdeki 10 yıl boyunca Marvel'la rekabet etmek üzere işe alınmıştı.

Gunn ve Safran o dönemde yaptıkları ortak açıklamada, "Çocukluğumuzdan beri sevdiğimiz bu DC karakterlerinin temsilcisi olmaktan onur duyuyoruz" demişti.

Jenkins'in ilk Wonder Woman filmi (2017) küresel gişede 823 milyon dolar gibi muazzam bir hasılat elde etse de devam filmi Wonder Woman 1984 (2021) Kovid-19 pandemisinin ortasında gösterime girdikten sonra 170 milyon dolar hasılat elde etmişti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU