Kim Kardashian kostümsüz doğum günü kutlamasına Mystique kılığında gitti

"Kostüm partisi olmadığı halde baştan aşağı kostümlü bir şekilde doğum günü yemeğine geldiğim o an!"

Kim Kardashian, Tracee Ellis Ross'un doğum günü partisi için Mystique kılığına girdi (Instagram/Kim Kardashian)

Kim Kardashian'ın bu yılki Cadılar Bayramı kostümü, Tracee Ellis Ross'un bu hafta sonu düzenlenen 50. doğum günü partisinde dikkatleri üzerine çekti ama yanlış sebeple.

Realite şov yıldızı, mavi yüz boyası, kırmızı peruk ve sarı kontakt lenslerle birlikte vücudunun tamamını kaplayan mavi lateks kostümüyle baştan aşağı X-Men'den Mystique gibi giyinmişti.

Ancak Kardashian, Black-ish dizisinin yıldızının doğum günü kutlamasının bir kostüm partisi değil, aksine daha zarif bir etkinlik olduğunu fark etmedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

42 yaşındaki Kardashian bu durumu dert etmedi ve pırlanta takılar ve topuzlu saçlarıyla kırmızı payetli bir kıyafet giyen Ross'la özçekimini Instagram Hikayeleri'nde paylaştı.

SKIMS'in patronu, "Kostüm partisi olmadığı halde baştan aşağı kostümlü bir şekilde doğum günü yemeğine geldiğim o an!" En güzel ince ruhlu Tracee Ellis Ross'un doğum günü kutlu olsun" yazdı.

Kardashian, arkadaşlarıyla poz verdiği bir Instagram paylaşımında Cadılar Bayramı kostümünün tamamını gösterirken Olivia Pierson, Magik, Natalie Halcro'ysa Selene'i canlandırdı.

Lateks kostümü Vex Latex tarafından özel olarak tasarlanan Kardashian'ın makyajı, özel efekt makyajı stüdyosu Nocturnal Designs tarafından yapıldı.

Kardashian pazar gecesi (30 Ekim) "Diddy" lakaplı Sean Combs'un Cadılar Bayramı partisine de Mystique kostümüyle katıldı.


Lil Kim ve Tyler, The Creator'ın da katıldığı bu etkinlikte Diddy, Batman'deki Joker'in kılığına girdi.

Kardashian klanının başka bir ucunda, Kardashian ve Kanye West'in 4 çocuğu da Cadılar Bayramı için R&B ve hip hop yıldızları gibi giyindi.

9 yaşındaki North West, 6 yaşındaki Saint West, 4 yaşındaki Chicago West ve üç yaşındaki Psalm West sırasıyla Aaliyah, Eazy E, Sade ve Snoop Dogg olarak giyindi.

Kardashian, dört çocuğunun fotoğrafını içeren Instagram gönderisinin açıklama kısmına "İkonlar" yazdı.

Kendi çocuklara uygun Cadılar Bayramı partilerini düzenleyen Kourtney Kardashian ve Travis Barker, Chucky'nin Gelini'ndeki Chucky ve Tiffany Valentine gibi giyindi.

Kardashian
Kourtney Kardashian ve Travis Barker, Chucky'nin Gelini (Bride of Chucky) filmindeki Tiffany Valentine ve Chucky karakterlerinin kılığına girdi (Instagram/Khloe Kardashian)


Bu arada Kendall Jenner büyük bir yaka, düğmeler ve sarı manşet detaylarına sahip beyaz bir gömleği Jessie'nin kovboy kız şapkasıyla birlikte kullanarak kendisini Oyuncak Hikayesi'nden (Toy Story) Jessie'ye dönüştürdü.

Cadılar Bayramı haftasonu, çok sayıda ünlünün bu ürkütücü sezonu kutlamak için özenle hazırlanmış kostümler giymesine tanık oldu. The Independent'ın en iyi kostüm seçimlerini şuradan görebilirsiniz.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU