Mark Wahlberg son filminin çekimlerindeki tatsız sürprizi anlattı: "12 saat çırılçıplak durdum"

"Projeyi imzaladığı sırada senaryoda çıplak sahne yoktu"

Mark Wahlberg, bulaşıkçıyken ünlü bir porno film yıldızına dönüşen Dirk Diggler'ı 1997 yapımı Ateşli Geceler'de (Boogie Nights) canlandırmıştı (AFP)

Ünlü oyuncu Mark Wahlberg, son filmi Boş Zaman'ı (Me Time) çekerken setteki ilk gününde 12 saat "çırılçıplak" durmak zorunda kaldığını anlattı.

Yahoo Entertainment'a konuşan Wahlberg, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Long Beach'teki çekimlerde yönetmenin kendisinden soyunmasını istediğini ve böyle bir sahne olacağını bu esnada öğrendiğini ifade etti:

İlk gün çırılçıplak kalmam gerekti. Bir anda şöyle dediler: Çık bakalım. 12 saat. Long Beach'te, iskelede.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aynı mecraya konuşan filmin yönetmeni ve senaristi John Hamburg, "Wahlberg projeyi imzaladığı sırada senaryoda çıplak sahne yoktu" diye belirtti.

Hamburg, filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenen oyuncusu Kevin Hart'ın Wahlberg'in oynadığı karakter için daha güçlü bir giriş istediğini söyledi. Yönetmen, bu talebin ardından filme son anda çıplak yüzme sahnesi yazdığını dile getirdi.

Hamburg'un aktardığına göre fikre "biraz endişeli" yaklaşan oyuncu bunu eninde sonunda kabul etti çünkü son anda yazılan sahnenin setin ilk gününde çekilmesi gerekiyordu:

İlk gün Mark sete geldikten resmen 5 dakika sonra "Sana bir iyi, bir de kötü haberim var" dedim: İyi haber, bu çok güzel marinada olacağız; kötü haber, çıplak olman lazım. Sadece arkadan çekim yapacağımıza söz verdim.  Ateşli Geceler çekmiyoruz.

26 Ağustos'ta Netflix'te gösterime giren Boş Zaman, Hart'ın oynadığı Sonny'nin, Wahlberg'in canlandırdığı eşi ve çocukları bir süreliğine evde olmayan Huck'ı zorla bazı maceralara sürüklemesini konu alıyor.

 

Independent Türkçe, Yahoo Entertainment, Insider

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU