İmamoğlu: Cumhurbaşkanına, bakanlara teşekkür etmeyi yürekten isterim; bana bunu yaşatmadılar

İBB Başkanı, “Sayın Cumhurbaşkanımıza bu kürsüden teşekkür edebileceğimiz bir iş birliğimiz olsa keşke” dedi

Fotoğraf: ANKA

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Silivri Belediyesi Cumhur İttifakı içerisinde kreş için yer tahsisi yapan tek belediye. İş birliği nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ediyorum” diyerek, “Sayın Cumhurbaşkanımıza bu kürsüden teşekkür edebileceğimiz bir iş birliğimiz olsa keşke. Sayın Cumhurbaşkanına, bakanlara buradan teşekkür etmeyi yürekten isterim. Bana bunu yaşatmadılar, yaşatmıyorlar. Keşke yaşatsalar” ifadelerini kullandı.

İBB, "150 Günde 150 Proje" maratonu kapsamında, Silivri Boğluca Yaşam Vadisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Dört etaptan oluşan projenin yaklaşık 64 bin metrekarelik 1 ve 2’nci etapları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Konuşmasında altyapı ve su sorununu çözmek için dün Şile’de önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, doğudan batıya şehrin 39 ilçesine aynı hizmeti vermekte kararlı olduklarını vurguladı.

İmamoğlu şunları söyledi:

Bizim için hizmetin; partisi, siyaseti, ayrımcılığı olmaz. Her yere eşit hizmeti götürmekten büyük onur duyarız. Partizanlığın ve kayırmacılığın milletimize olan zararı ve onlara verdiği huzursuzluğu, onlara verdiği keyifsizliği hepimiz yaşarız, biliriz bunu. Bunun o partisi, bu partisi de olmaz. Bunu sildiğimiz, attığımız an; inanın çok daha keyifli, çok daha güzel günlere kavuşuruz.

“Bana bunu yaşatmadılar”

“Silivri Belediyesi Cumhur İttifakı içerisinde kreş için yer tahsisi yapan tek belediye” bilgisini paylaşan İmamoğlu, “İş birliği nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Tahsis etti, biz de yaptık. Keşke her belediye bunu yapsa. İş birliğinden biz kaçmıyoruz ki. Bu güzel bir şey. Buralarda birbirimize teşekkür edeceğiz” diye konuştu.

İmamoğlu Cumhurbaşkanı ile bakanlara, “Bu vaadi işte birbirine olan iyi niyetli yaklaşımla yapamadığı ya da geç kaldığı yerde biz yine desteğe hazırız. Volkan Bey Silivri'de hizmet ederken başka Silivrililer var da biz hizmet ederken başka Silivriler mi var? İnsanımıza hizmet ediyoruz. İlçe belediye başkanlığı yaptım. Benim yaşadığım sıkıntıları ben Volkan Bey'e çektirmem. Bu anlayış, ülkemize yayılmalı. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu kürsüden teşekkür edebileceğimiz bir iş birliğimiz olsa keşke. Sayın Cumhurbaşkanına, bakanlara buradan teşekkür etmeyi yürekten isterim. Bana bunu yaşatmadılar, yaşatmıyorlar. Keşke yaşatsalar” sitemini gösterdi.

 

Independent Türkçe, ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU