Jameela Jamil, Marvel hayranlarının She-Hulk eleştirilerini değerlendirdi: "Onların tarafındayım"

"Zalimce veya toksik biçimde yapılmadığı sürece, daha fazlası için bastıran Marvel hayran kitlesinin yanındayım"

Jameela Jamil, karakterinin She-Hulk: Attorney at Law fragmanındaki görünüşüne Marvel hayranlarının getirdiği eleştirileri değerlendirdi.

Jamil, yakında yayımlanacak Disney+ dizisinde Jennifer Walters'ın (Tatiana Maslany'nin canlandırdığı, namı diğer She-Hulk) kötücül rakibi Titania'yı oynuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan, Jamil'in yer aldığı bir tanıtım görseli Marvel serilerinin bazı hayranlarınca eleştirilirken, özellikle de karakterinin saç şekli (birçokları esasen peruk olduğunu öne sürdü) küçümsendi.

Bu ay tepkilere yanıt veren Jamil, Twitter'da şöyle yazmıştı:

Çocuklar... Buradaki her tondan eleştiriyi kabul ediyorum ama mükemmel saç stilistimi savunmak için, bunun Atlanta sıcağında 14 saat süren oyunculuk sonrası saçım olduğunu söylemeliyim. Baş aşağı durduktan hemen sonraki hali. Stilistim dizide *harika* iş çıkardı, sizi temin ederim. Onu seviyorum.

Şimdiyse Marvel'ın San Diego Comic-Con panelinde The Hollywood Reporter'a konuşan Jamil, tepkilere dair daha fazla açıklamada bulundu.

Aktris, "Harikaydı. Bu sadece bir peruk" dedi.

Marvel Sinematik Evreni'ni (MCU) seviyorum. Marvel hayran kitlesini seviyorum. Onlara saygı duyuyorum ve sadece onların yanında olduğumu bilmelerini sağlıyordum. Onlara güven veriyordum. Onların tarafındayım. Bu yüzden de herhangi bir eleştiri veya geri bildirimi hiç sorun etmiyorum.

 


Jamil ayrıca Marvel hayranlarını, popüler film ve TV serilerine eleştirel yaklaşımları söz konusu olduğunda "daha fazlası için bastırmaları" nedeniyle övdü.

Ünlü oyuncu, "Zalimce veya toksik biçimde yapılmadığı sürece, daha fazlası için bastıran Marvel hayran kitlesinin yanındayım, buna çok ilgi duyuyorum" dedi.

She-Hulk: Attorney at Law dizisi 17 Ağustos'ta Disney+'ta yayımlanmaya başlayacak.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU