Baba'daki malikane geceliği 50 dolardan Airbnb'ye kondu

Malikane 27 Temmuz'da rezervasyonlara açılacak

(Airbnb)

Baba (The Godfather) filminde görülen ikonik malikane, gelecek hafta Airbnb'de kiralığa çıkacak ve misafirler geceliği 50 dolara evde uzun süreli konaklayabilecek.

ABD'nin New York kentinin Staten Island ilçesindeki 580 metrekarelik ev, Corleone ailesinin Baba'daki evinin dış çekimlerinde kullanıldı.

Airbnb ilanında belirtildiği gibi, ev "tadilattan geçti ve tamamen modernize edildi", dış cepheyse hâlâ "Baba'daki görünümüne" sahip.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evde konaklamak gecelik 50 dolara mal olsa da 5 misafirin 1 Ağustos'tan 30 Ağustos'a kadar konaklamayı kabul etmesi gerek.

İlanda kiracı adaylarının uyması gereken birkaç kural olduğu belirtildi. Bunlar arasında ev "sakin bir semtte" bulunduğundan "hiçbir zaman dışarıdan ek misafir kabul etmemek" de var.

Mekanda birden fazla yatak odası ve "oyun odası ve spor salonu" da dahil diğer konforlu olanaklar mevcut. Konut aileler için de uygun.

Açıklamada, "Konaklamanız sırasında misafirlerimiz, iki yetişkin ve üç çocuk için en uygun olan 5 yatak odası ve 7 banyo da dahil, ihtişamlı malikanemize özel erişime sahip olacaklar" ifadesi yer alıyor.

Ayrıca mülkte büyük bir tuzlu su havuzu, bodrumda bir bar, bir oyun odası ve bir spor salonu da dahil birçok etkinlik ve konforlu olanaklarımız var.

Fakat "bodrum ve çatı katındaki dolaplara erişim sınırlı".

İlanın açıklaması ayrıca potansiyel misafirleri "lütfen rezervasyon talep etmeden önce ev kurallarını dikkatlice okuyun" ricasında bulunuyor. Malikane, Doğu Zaman Dilimi'ne göre 27 Temmuz saat 13:00'te rezervasyonlara açılıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU