Blake Lively, eşi Ryan Reynolds'a neden kanepede yatmasını söylediğini açıkladı

Oyuncu Instagram'da "Sevgilim, daha fazla ücret isteseydin paran bana yeterdi" diye espri yaptı

(Reuters)

Blake Lively, eşi Ryan Reynolds'ın son Mint Mobile reklamını izledikten sonra ona neden şakayla karışık kanepede yatmasını söylediğini açıkladı.

34 yaşındaki oyuncu, bu hafta Instagram Hikayesi'nde Reynolds'ın kendi telefon şirketi için çektiği reklamının videosunu paylaştı. Videoda Deadpool yıldızı, bir Mint Mobile yazısının önünde dururken markanın en yeni aile tarifesini tanıtırken görülüyor.

Reynolds, Gossip Girl yıldızı Blake Lively'nin bu yeni tarife hakkında konuşmak için ekrana çıkacağını belirtiyor:

Tarifeyi kullanan eşimden beni desteklemesini istedim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Lively yerine sarı saçlı başka bir oyuncu telefonuna bakarak sete geliyor. Buna karşılık Reynolds "Sen benim eşim değilsin" diyor. Kadın bunu doğruluyor ve "sıkıcı şeyler sırasında [Lively] yerine sette durduğunu" açıklıyor.

Eşinin reklamı neden "sıkıcı bulduğunu" sorgulayan 45 yaşındaki aktör, Mint Mobile'ın her telefon hattı için ayda 15 dolar isteyen aile tarifesini duyurmanın önemini vurguluyor.

Reynolds "Kelimenin tam anlamıyla bu kategoride devrim yaratıyorum" diye ekliyor.

Lively'nin dublörü, oyuncuya nasıl iyilik yaptığını anlatmaya devam ederek "Evet, bunun için bana çok şey borçlu" diyor.

Gerçek Kahraman (Free Guy) yıldızı, kadından "üzüldüğünü" Lively'ye söylemesini istiyor. Fakat dublör, "gerçekten" bunu yapmasını isteyip istemediğini sorduğunda Reynolds şu cevabı veriyor:

Hayır. Bunu istediğimi ona söyleme.

Lively daha sonra eşinin reklamında yer almama sebebinin telefon tarifesinin fiyatı olduğunu açıkladı:
 

Ryan Reynolds
(blakelively/Instagram)

 

Sevgilim, daha fazla ücret isteseydin paran bana yeterdi.

Üzgünüm, gerçek eşin.

Ardından Lively, Reynolds'ın kanepede uyuyacağına dair espri yapmadan önce "kategoride devrim yaratma" hakkındaki yorumuna atıfta bulundu.
 

Ryan Reynolds
(blakelively/Instagram)


Lively, bir öpücük ve iki kalp şekli yapan eller emojisiyle birlikte "@vancityreynolds, aşkım, bu gece üzerinde uyuduğunda kanepede devrim yaratmaktan çekinme ! !" diye yazdı.

Çift sosyal medyada daha önce de birbiriyle dalga geçmişti. Lively, Reynolds'ın 2020'deki doğum günü şerefine Instagram'da doğum günü pastasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşırken Reynolds'ın bazı alışkanlıklarını ve nasıl "hâlâ evli" olduklarını esprili bir şekilde sorgulamıştı.

Lively “1) Doğum günü TURTASI seçen kayıp ruh kimdir. 2) Hangi HAYVAN önce mumları üflemeden pastasını (turtasını) yer" diye yazmıştı.

O kişi @vancityreynolds. Doğum günün kutlu olsun. Hâlâ evli olduğumuza gerçekten inanamıyorum.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU