Kişisel antrenörü, Natalie Portman'ın Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü için nasıl kaslandığını açıkladı

Oyuncu, The Mighty Thor'u oynamak için fiziğini dönüştürdü

(Jasin Boland/Marvel Studios)

Natalie Portman'ın kişisel antrenörü Naomi Pendergast, oyuncunun rol için yapılı kolları da dahil süper kahraman fiziğine nasıl eriştiğini açıkladı.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'nde (Thor: Love and Thunder) The Mighty Thor karakterini canlandıran oyuncu kaslı görüntüsüyle, özellikle de iri kollarıyla hayranlarından beğeni topladı.

Pendergast, Portman'ın dönüşümünün 10 ay boyunca haftada 5 gün spor salonunda antrenman yaptığı sıkı bir programının sonucu olduğunu söyledi. Portman'ın antrenmanları 90 dakika ile 2 saat arasında sürmüş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

US Weekly'ye konuşan Pendergast, 41 yaşındaki yıldızın fiziksel antrenmana çekimlerden yaklaşık 4 ay önce başladığını açıkladı.

Pendergast "Natalie haftada 5 seans yaptı ve antrenman yaptığımız süre boyunca bir seans bile kaçırmadı" dedi.

Geçen ay Variety'ye konuşan Portman, rol için kendisinden "olabildiğince büyümesinin" istendiğini söylemiş ve bunun "inanılmaz bir meydan okuma ve aynı zamanda bir kadın olarak inanılmaz bir ruh hali" olduğunu eklemişti.

Pendergast, oyuncunun ilk hedeflerinin "kol ve karın kası oluşturmak" olduğunu söyledi.

Natalie'nin çeşitli pozisyonlarda hareket etmesini, kıvrılmasını ve düşmesini gerektiren bazı hareketli aksiyon sahneleri olduğundan, sakatlıkları önlemek için de denge ve çeviklik üzerinde çalıştık.

Natalie'nin zorlu aksiyon sürecini herhangi bir sakatlık yaşamadan atlatmasına da çok sevindim.

Pendergast, Portman'ın kaslarını geliştirmek ve korumak için vegan beslenme düzenine ekstra protein kattığını ekledi.

Oyuncunun çekimlerdeki normal beslenme düzeni, kahvaltıda yulaf ve orman meyveleri, öğle yemeğinde vegan falafel ve akşam yemeğinde vegan köriden oluşuyordu. Her öğünün yanında bir protein karışımı vardı ve Portman gün boyunca meyve, kuruyemiş ve salata da atıştırıyordu.

Pendergast, "Bu miktarda yiyeceğin Natalie'nin normalde yediğinden çok daha fazla olduğu açık fakat geliştirdiği kasları korumak için çekimler boyunca bunu sürdürmesi önemliydi" dedi.

Kişisel antrenör, Portman'ı antrenman programı boyunca "odaklanmış, kararlı ve mütevazı" olarak tanımlarken "yorgun olduğu günlerde bile yüzde 100'ünü verdiğini" sözlerine ekledi.

The Independent'ın Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü hakkındaki incelemesini buradan ve Jessie Thompson'ın ilgilerin odağındaki çok iri kollu kadınların tuhaf politikalarına dair derinlemesine bakışını okuyun.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU