Christian Bale canlandırdığı Marvel karakteriyle hayranlarını şoke etti

Gorr the God Butcher ilk tanıtım videosunda yer almıyordu

Marvel Sinematik Evreni'nin 29. filmi Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'nden (Thor: Love and Thunder) ikinci fragman yayımlandı. Her ne kadar Chris Hemsworth ve Natalie Portman'ın dönüşü göz doldursa da tanıtım videosunda asıl ilgi çekici unsur Christian Bale'ın canlandırdığı Gorr the Butcher karakteri oldu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kara Şövalye üçlemesinde Batman'i canlandıran Bale yıllar sonra bile hatırlanan bir performans ortaya koymuştu. Bale, DC evrenindeki başarısından sonra bu kez de Marvel evreninde isminden söz ettirmeye hazırlanıyor. 

Bale'ın yeni filminden ilk görüntülerin yayımlanması hayranların beklentisini katladı ve Marvel Sinematik Evreni'nin en tüyler ürperten kötüsü olabileceğini ortaya koydu.

Sosyal medyada paylaşım yapan hayranlarsa Bale'ın karakterine bürünmek için geçirdiği dönüşümden fazlasıyla etkilenmiş görünüyor. 

Twitter kullanıcılarından biri Bale'ın canlandırdığı Gorr'un "hakikaten çılgınca" göründüğünü söyledi. Bir diğeriyse şunları dile getirdi:

Christian Bale filmde gerçekten ürkütücü görünüyor, lavukların ölmesi için sabırsızlanıyorum.

 

 

Gorr'un çizgi romanlardakinden farklı bir şekilde resmedildiğini ve daha fazla insana benzediğini dile getiren bir kullanıcı da şunları söyledi:

Bu değişikliğe hayran olmasam da çılgınca görünüyor. Bence Christian Bale onun canına okuyacak. Lanet olsun, bu film için sabırsızlanıyorum.

Bir başka kullanıcı da şu ifadeleri kullandı:

Aman Tanrım. Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evresi'nin en çok beklediğim filmi. Christian Bale kesinlikle ürkütücü görünüyor.

Bale'ın başarılı bir performans ortaya koyacağını düşünen bir diğeri de şunları söyledi:

Christian Bale keşke insandan ziyade çizgi romanlarda resmedilenlere benzeseydi. Yine de Bale'in iyi iş çıkaracağından eminim.

Filmi ünlü aktör sayesinde izleyeceğini belirten bir başkası da şunları yazdı:

Açıkçası bu filme hiç ilgi duymuyordum. Şimdi onu efsane Christian Bale sayesinde izleyebilirim.

Nisanda yayımlanan ilk tanıtım videosunda 48 yaşındaki aktörün yer almaması hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak ikinci videoyla Marvel hayranlara istediğini verdi. 

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, 8 Temmuz'da vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, The Direct

DAHA FAZLA HABER OKU