Natalie Portman, Thor: Love and Thunder için nasıl kas yaptığını anlattı

Jane Foster'ı canlandıran aktris uyguladığı zorlu egzersiz rutinini açıkladı

Natalie Portman 2020 Oscar Ödülleri töreninde kıyafetiyle dikkat çekmişti (AP)

Natalie Portman merakla beklenen Marvel filmi Thor: Love and Thunder'da kusursuz bir vücutla hayranlarının karşısına çıkmak için nasıl bir egzersiz programı uyguladığını anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Portman, Vanity Fair'e verdiği röportajda süper kahraman evrenine dönüşüne dair konuştu. Yeni filminde Mighty Thor'u üstlenecek Portman, rolünün hakkını verebilmek için 4 ay boyunca sıkı bir egzersiz ve diyet rutini izlediğini söyledi. 

Ünlü aktris "çok fiziksel" olan bu sürecin "gerçekten eğlenceli" geçtiğini belirtti. 

Portman şu ifadeleri kullandı:

Hakikaten eğlenceliydi. Naomi Pendergast isminde bir eğitmenle çalıştım, sanırım çekimlerden 4 ay önceydi ve sonrasında tabii çekim döneminde de çalıştık. Çok fazla ağırlık çalıştık  ve bir sürü protein içeceği hazırladık. Daha önce hiç yapmadığım bir ağırlıksıklet antrenmanıydı. Tabii ki hiçbir zaman gerçekten hantal olmayı amaçlamadım. Çok fizikseldi bu yüzden hem çeviklik hem de güç çalışmasıydı.

Ünlü oyuncu Marvel Sinematik Evreni'nde ilk kez 2011 yapımı Thor filminde görülmüştü. 

Öte yandan Portman'ın karakterinin Mighty Thor rolünü üstleneceğinin açıklanması epey heyecan yaratmıştı. Çizgi romanlarda Jane kanser teşhisi konduktan sonra Mjölnir'i kullanma yeteneği dahil Thor'un güçlerini emmişti

Filmin çizgi romanlara ne kadar sadık kalacağı bilinmese de Portman'ın fazlasıyla dikkat çeken kasları sosyal medyada tartışma yaratmıştı. 

Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Vanity Fair, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU