Noel Gallagher, Manchester City'nin şampiyonluk kutlamasını anlattı: "Ruben Dias'ın babası beni kanlar içinde bıraktı"

Oasis grubunun söz yazarı hayatı boyunca Manchester City'yi destekledi

Noel Gallagher önceki şampiyonluklarda da taraftarı olduğu Manchester City'nin yanındaydı (Reuters)

Noel Gallagher, Manchester City'nin Premier Lig şampiyonluğunu kutlarken yanlışlıkla Ruben Dias'ın babasıyla kafa kafaya çarpıştıktan sonra dikiş atılması gerektiğini söyledi.

Pep Guardiola'nın takımı Aston Villa karşısında geriden gelip 3-2 kazanarak şampiyonluğu elde ederken hayatı boyunca kulübün taraftarı olan Oasis grubunun söz yazarı Etihad Stadyumu'ndaydı.

Fakat Gallagher, İlkay Gündoğan'ın maç kazandıran golünden sonra tıbbi yardım istemek zorunda kaldığı için oyunun son anlarını izleyemedi.

Gitarist, talkSPORT'a şöyle konuştu:

Üçüncü gol kaleye girerken stadyumda mutlak bir kızılca kıyamet yaşanıyordu.

Ruben Dias'ın ailesi oturduğumuz yerden bir iki bölme yukarıdaydı. Aptal gibi zıplıyordum, oğlumu Premier Lig kupası gibi elden ele dolaştırıyordum, herkes onu havaya kaldırıyordu.

Arkamı döndüğümde Ruben Dias'ın babası doğrudan bana tosladı, bana kafa attı, derken kanlar içinde yerdeydim. Maçın son iki dakikasını görmedim, dikiş attırmak için St. John'un ambulansı tarafından götürülmem gerekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gallagher daha önce Manchester City'nin 2012'de 44 yıl aradan sonra ilk lig şampiyonluğunu elde ettiğinde "bebek gibi ağladığını" itiraf etmişti.

Kulüp o zamandan bu yana 4'ü Guardiola yönetiminde olmak üzere 5 Premier Lig şampiyonluğu daha kazandı. Kutlamaların ardından ikilinin birbirlerine rastlaması sonrası İspanyol teknik adam, Gallagher'a ne olduğunu merak etmiş.

Müzisyen, "Üst dudağımda dikişler var, iki gözüm de mosmor" diye devam etti.

Ben koridordan inerken Pep ağlayarak yukarı çıkıyordu ve kucaklaştık. 'Yüzüne ne oldu?' dedi. Ben de 'Git, oyuncularının yanında ol!' dedim.

Gallagher'a göre, Dias'ın babası çarpışmadan yara almadan kurtulmuş.

Bugün beni gördüyseniz 1980'lerin Elland Road'undan eve yeni gelmiş gibiyim, kafam ezilmiş gibi görünüyorum. İnanılmaz bir şey.

Birçok City taraftarı bana ne olduğunu soruyor ve sadece 'Asla tahmin edemezsiniz' diyorum. Dias'ın babasında çizik bile yok. Ayı gibi bir adam. Neredeyse dişlerimi döküyordu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU