Sahnede saldırıya uğrayan Chris Rock ve Dave Chappelle şakalaştı: "Rap tarihindeki en yumuşak adamdan tokat yedim"

Dave Chappelle ise, "En azından seni ünlü biri tokatladı" dedi

Chris Rock ve Dave Chappelle'in uğradığı saldırıları Amerikalı bir diğer komedyen Howie Mandel "komedinin bitişinin başlangıcı" diye yorumlamıştı (Fotoğraflar: Reuters - AFP)

Yakın zamanda sahnedeyken saldırıya uğrayan Amerikalı komedyenler Chris Rock ve Dave Chappelle bir stand-up gösterisinde birbirleriyle şakalaştı. Komedyenler karşılıklı espri yaparak uğradıkları saldırıları tiye aldı. 

Chappelle, The Hollywood Bowl'daki gösterisinde saldırıya uğramasından iki gün sonra, 5 Mayıs Perşembe günü Los Angeles'taki Comedy Store'da bir gösteri düzenledi. 

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Chappelle'in gösterisinin 10. dakikasında Chris Rock da ona katıldı. 

94. Oscar Ödülleri Töreni'nde Hollywood yıldızı Will Smith'in saldırısına uğrayan Chris Rock sahnede meslektaşına katıldığında Chappelle, "En azından sana ünlü biri tokat attı" diye espri yaptı. 

Chappelle sonrasında, "Bense saçlarında yapraklar olan evsiz bir adamdan tokat yedim" diye ekledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Meslektaşına cevaben Chris Rock ise, "Rap tarihindeki en yumuşak adamdan tokat yedim" diyerek karşılık verdi. 

Chappelle gösterisinin ileriki bölümünde kendisine saldıran Isaiah Lee'yle görüştüğünü ve onun kentsel dönüşüm kapsamında büyükannesinin evinden zorla çıkarılmak istenmesine dikkat çekmeye çalıştığını söyledi. 

Rock, 3 Mayıs'ta Chappelle'in saldırıya uğradığı gösteride de sahneye çıkmış ve mikrofonu kaparak, "O, Will Smith miydi?" diye espri yapmıştı. 

Will Smith, Rock'a saldırısının ardından Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi üyeliğinden istifa etmiş ve Akademi'nin düzenlediği etkinliklerden 10 yıl boyunca men edilmişti. 

Chappelle'e saldırdığı gerekçesiyle tutuklanan 23 yaşındaki Isaiah Lee ise 4 ayrı suçtan yargılanacak. 

 

Independent Türkçe, NME, The Holywood Reporter, People

DAHA FAZLA HABER OKU