ASAP Rocky ve Rihanna rave temalı bebek partisi verdi

ASAP Rocky kısa süre önce tutuklanmış ve kefaletle serbest bırakılmıştı

ASAP Rocky ve Rihanna, 2020'de çıkmaya başladı (AFP)

Hamile pop yıldızı Rihanna ve rapçi sevgilisi ASAP Rocky’nin geçen cuma gecesi rave temalı bir bebek partisi (baby shower) verdiği iddia edildi. Kutlama, 33 yaşındaki rapçinin tutuklanmasından iki gün sonra düzenlenmiş. 

HipHollywood’da çarşamba yayımlanan iddiaya göre konuklar partinin temasına uymak için neon ışıklı kıyafetler giymiş. Abartıya kaçılsa da partinin "çok samimi ve özel" olduğu belirtildi. 

Etkinlikte konukların fotoğraf veya video çekmesine izin verilmemiş. Ancak davetlilere çiftin çocukluk fotoğraflarının yer aldığı tişörtler de dahil birçok hediye verildiği aktarıldı. 

 

 

Tişörtlerin üstünde "Rih ve Rocky’nin rave temalı partisine gittim ve elimdeki tek şey bu muhteşem tişört" ifadeleri yer alıyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ASAP Rocky geçen yıl meydana gelen bir silahlı saldırıyla bağlantılı olarak 20 Nisan’da tutuklanmıştı. Los Angeles Uluslararası Havaalanı’nda yakalanmadan önce rapçi, Rihanna’yla birlikte gezi amacıyla Barbados’a gitmişti. 

Los Angeles Polis Teşkilatı, gerçek adı Rakim Mayers olan ASAP Rocky’nin 6 Kasım 2021’de meydana gelen silahlı bir saldırıyla suçlandığını söylemişti. Rocky’nin iki tanıdığının birbirleriyle tartıştığı ve rapçinin birine ateş ettiği belirtilmişti. Rapçi ve iki kişi olay yerinden yürüyerek kaçmıştı.

Saldırıda yaralanan kişi, rapçinin kendisine birkaç kez ateş ettiğini ve bir kurşunun sol elini sıyırdığını iddia etmişti. 

ASAP Rocky, 550 bin dolar kefalet ödemesinin ardından serbest bırakılmıştı. 

Tutuklamanın hemen öncesinde rapçi ve Rihanna aldatma iddiasıyla gündeme gelmişti. ASAP Rocky'nin ünlü şarkıcıyı Rihanna'nın ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi'yle aldattığı öne sürülmüştü. 

Rihanna ve Rocky ocakta ilk çocuklarını beklediklerini açıklamıştı. Çift bebeklerinin cinsiyetini henüz duyurmadı.

 

Independent Türkçe, Page Six, National World, HipHollywood

DAHA FAZLA HABER OKU