Ortanca Beckham da evlenme hazırlığında: "Düğünleri Brooklyn'inkine hiç benzemeyecek"

Romeo Beckham ve sevgilisi Mia'nın ileriye dönük planlar yapmaya başladığı iddia edildi

Babası gibi futbolcu olan Romeo Beckham sevgilisiyle verdiği pozları sık sık Instagram'da paylaşıyor (Instagram/@romeobeckham)

David ve Victoria Becham'ın ortanca oğlu Romeo'nun da evliliğe heves ettiği öne sürüldü. Romeo'nun ağabeyi Brooklyn Beckham'ın Nicola Peltz'le düğünü büyük yankı uyandırmıştı. Brooklyn Beckham'ın eşinin soyadını alması magazin gündeminin ilk sıralarına oturmuştu.

Mirror'ın haberine göre 19 yaşındaki Romeo, aynı yaştaki kız arkadaşı Mia Regan'la gelecek planları yapıyor.

Çifte yakın bir kaynağa dayandırılan haberde her ikisinin de çok genç ve kariyerlerine odaklanmış olmakla birlikte birbirlerine "adanmış" olduğu iddia edildi.  

Brooklyn ve Nicola'nın evliliğinin genç çifti etkilediği ve gelecek planları kurmaya başladıkları belirtildi. 

Adı verilmeyen bir kaynak bir aile tatili sırasında çiftin evliliği tartıştığını iddia ederek şunları dile getirdi:

Mia, Romeo'nun annesi Victoria'ya yakındı. Çiftin birlikte uzun vadeli bir gelecek istedikleri açıktı ve şimdiden ruh ikizi olmaktan bahsediyorlar.

Beckham ailesine yakın kaynak ayrıca şunları söyledi:

Çabuk ve genç evlenmek Beckham geleneğinde var gibi görüyor. Birbirlerine çılgınca aşıklar. Ayrıca büyük bir aileyi ne kadar çok istediklerinden ve başlamak için sabırsızlandıklarından bahsettiler.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Romeo ve Mia sosyal medya hesaplarında sürekli mutlu pozlar paylaşıyor. İkili bu hafta ABD'nin Miami şehrindeki lüks yatlarında Beckham ailesinin diğer üyeleriyle vakit geçirirken görüntülenmişti. 

46 yaşındaki eski futbol yıldızı David Beckham, Instagram'da bu hafta Mia'nın ailesiyle yan yana olduğu fotoğraflar paylaşmıştı. 

Bununla birlikte Romeo'nun, abisinden rol çalmamak için dikkatli davrandığı ifade edildi. İddiaya göre Romeo, Brooklyn ve Nicola'nın düğünü tamamlanana kadar nişan gündemini erteledi. 

Kaynak şunları ekledi: 

Romeo her zaman Brooklyn'i evlenmesini beklemek ve ilgiyi ağabeyinin üstünden çekebilecek herhangi bir şey yapmaktan kaçınmak istedi.

Çifte yakın kişi Nicola ve Mia arasındaki farklara dair de şu ifadeleri kullandı:

Mia, Nicola Peltz'ten çok farklı bir kadın ve her zaman Britanya'da evlenmek, Nicola ve Brooklyn'inkinden çok daha sıradan ve sade bir tören yapmak istediğini belirtiyor.

Romeo ve Mia, 2019'dan beri birlikte.

 

Independent Türkçe, Mirror, Hello

DAHA FAZLA HABER OKU