Kendall Jenner filtreli fotoğrafları yüzünden topa tutuldu

Reality show yıldızı fotoğrafları üzerinde çok fazla oynayarak görüntüsünü değiştirdiği için eleştirildi

Kendall Jenner yakın zamanda annesinin doğurması için kendisine baskı yaptığını söylemişti (AFP)

Kendall Jenner, Instagram'da paylaştığı fotoğraflarında yüzünü değiştirdiği gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. 

26 yaşındaki modelin Instagram hikayesinde paylaştığı videoda yüzünü farklı yöntemler kullanarak değiştirdiği iddia edildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Keeping Up With The Kardashians programının yıldızı fotoğrafta açık kahve saçları ve siyah-beyaz çizgili bikinisiyle görünüyor.

Jenner'ın hayranlarından bazıları onun harika göründüğünü düşünürken bazıları videodaki görüntüsüyle neden oynadığını sorguladı. 

Reddit'te fineline28 adlı bir kullanıcı Jenner fotoğrafının ekran görüntüsünü paylaştı ve şu ifadelerle tartışma başlattı:

Kendall bunu bugün hikayesinde paylaştı. Neden filtre açıkken fotoğraf/video çektiklerini ve sonra filtrenin en üstte olmaması için yeniden yüklediklerini anlamıyorum. Doğal olarak böyle göründüğüne başkalarını inandırmak için neden bu kadar uğraşıyorsun? Aptalca.

Bu paylaşıma bir başka kullanıcı şöyle yanıt verdi:

Tamam bunun başka bir açıklaması olmalı. Kendall'ın bunun filtre olduğunun farkında olduğumuzu bilmemesine imkan yok, değil mi?

Bir başka kullanıcıysa, "Bu filtreyle Grinch gibi görünüyor" dedi. Bir diğeri de, "Dudakları çok kötü görünüyor. Artık daha çok bir Instagram modeli gibi görünmesinden nefret ediyorum. Bu çok sıkıcı. O hep güzeldi" diye yazdı. 

 

 

Jenner'ı eski modellerle kıyaslayan bir kullanıcı da şu ifadeleri kullandı:

Eski süper modeller kendine güveniyor. O güvenmiyor.

Reality show yıldızını savunan bir hayranı da şunları söyledi:

Filtreleri seviyorum. Eğlenceli olabilirler ve bazen biraz daha iyi hissetmenizi sağlar. Ne olursa olsun her zaman filtremin açık olduğunu gösteririm. Instagram fotoğraflarınızı havalı hale getirmek için filtre konseptiyle başladı.

Kendall Jenner yakın zamanda Coachella Müzik Festivali'nden paylaştığı fotoğraflarını fotoşopladığı için de eleştirilmişti. Fotoğrafta Jenner, şarkıcı Justine Skye ve model Hailey Baldwin'le yan yana görünüyordu. 

Twitter'da bir kullanıcı, "Kendall yüzünde oynamaktan vazgeç, olduğun halinde mükemmelsin" diye modeli eleştirmişti. 

 

 

Kardashian-Jenner ailesi fotoğraflarını değiştirdikleri gerekçesiyle sık sık gündeme geliyor. Magazin dünyasının ünlü ailesi uyum sağlaması güç bir güzellik algısı yarattıkları için eleştiriliyor.

 

Independent Türkçe, Mirror, Cosmopolitan

DAHA FAZLA HABER OKU