Julia Roberts neden 20 yıldır romantik komedilerde oynamadığını açıkladı

"Bir şeyin yeterince iyi olduğunu düşünseydim, dahil olurdum"

Roberts, George Clooney'le birlikte Ticket to Paradise'da rol aldı (AFP)

Julia Roberts 20 yıldır romantik komedilerde rol almamasının sebebinin "yeterince iyi" bir tane bulamaması olduğunu açıkladı.

54 yaşındaki aktris, New York Times Magazine'e verdiği röportajda romantik komedi çekmek "istemediği" esnada "geçen zamanın bazen bazılarınca yanlış yorumlandığını" söyledi.

Roberts şöyle dedi:

Aşk Engel Tanımaz (Nothing Hill) seviyesinde yazıldığını ya da En İyi Arkadaşım Evleniyor'un (My Best Friend's Wedding) çılgın eğlence seviyesinde olduğunu düşündüğüm bir şey okusaydım, dahil olurdum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu, dergiye "Yeni çektiğim, Ol Parker'ın yazıp yönettiği bu filme (Ticket to Paradise) kadar böylesi yoktu" dedi.

Roberts'ın George Clooney'le birlikte oynadığı son filmi Ticket to Paradise, Türkiye'de 9 Eylül'de vizyona girecek.

Film, 25 yıl önce yaptıklarını düşündükleri hatayı yapmaması için kızlarını (Kaitlyn Dever) durdurma amacıyla birlik olup Bali'ye seyahat eden boşanmış bir çiftin hikayesini anlatıyor.
 

nottinghillss.jpg

Notting Hill'de Julia Roberts ve Hugh Grant (Universal Pictures)


Roberts söyleşide, seçici olma sebeplerinden birinin de ailesi olduğunu belirtti.

Oyuncu, "Durum şu: Bir şeyin yeterince iyi olduğunu düşünseydim, ona dahil olurdum" dedi.

Ama aynı zamanda son 18 yılda üç de çocuğum oldu. Bu çıtayı daha da yükseltiyor çünkü o zaman mesele, 'Bu malzeme iyi mi?'den ibaret olmuyor. Aynı zamanda eşimin çalışma programını, çocukların okul programını ve yaz tatilini de içeren bir matematik denklemi oluyor.

Roberts, "Sadece 'Ah, sanırım bunu yapmak istiyorum'dan ibaret değil. Ailemle evde olmaktan ve kendimi evi çekip çeviren biri olarak görmekten büyük gurur duyuyorum" diye ekledi.

"Çocuklarıma yaratıcı olabileceğimi göstermek de benim için önemli" diyen Roberts, bu konuda da bir "sorumluluk duygusuna" sahip olduğunu belirterek şöyle devam etti:

Hem de o kadar önemli ki, bazı zaman dilimlerinde neredeyse ailemden çok buna odaklanmayı tercih ederim, bu da benim için kabullenmesi güç bir şey oluyor.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU