Kimono’ya yapılan eleştirilerin ardından Kardashian: Bunu öngöremediğimize inanamıyorum

Markasına yeni bir isim vereceğini duyuran Kardashian, “Durumu çözmeye çalışıyoruz” dedi

Kardashian, "Farklı bakış açılarını takdir ederim" dedi (The Independent)

Kim Kardashian, kendi korse markasına verdiği “masum” Kimono isminin ardından eleştirilere uğramış ve Kimono ismini kullandığından ötürü kültürel hırsızlıkla suçlanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen ay ten rengi korselerin tanıtımının yapılmasının ardından Kardashian sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı ve yüzyıllık Japon kimono kültürüne karşı düşüncesiz davrandığı için suçlanmıştı. 

Eleştirilerin ardından Kardashian markayı “en iyi niyetlerle” isimlendirdiğini söyledi ve yeniden isimlendireceğini duyurdu. 

WSJ’nin yaptığı röportajda Kardashian geleneksel Japon kıyafetinin ismini kullanarak kimseyi incitmek istemediğini söyledi. 

Buna ek olarak Kardashian, “Bunu söyleyen ilk kişiyim: Tamam, elbette, bunu düşünmediğimize inanamıyorum. Kesinlikle masum niyetlerim vardı. Fakat kulak verelim. Gerçekten dinlemek istiyorum” dedi. 

Kardashian, kocası Kanye West ve kendisinin Japonya’yı ne kadar çok sevdiğini belirterek, “Sevdiğimiz ve gitmek istediğimiz bir yer” dedi. 

Geçen pazartesi Kardashian Instagram’dan markanın ismini değiştirmeye karar verdiğini açıklayarak, “Her zaman dinlerim, öğrenirim ve büyürüm. Farklı bakış açılarını takdir ederim” ifadelerini kullandı. 

Kararının ardından Kardashian verdiği röportajda, karşılaştığı eleştirilerin kendisinin ve markasının göz önünde olmasından kaynaklanmış olabileceğini belirtti. 

Markasının yeni ismini duyurmayan Kardashian iç çamaşırı, sütyen, korse ve tek parça streç giysinin bulunduğu geniş bir ürün yelpazesi tanıtacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU